Hjem > H > Hvem Kan Sende Messenger?

Hvem kan sende Messenger?

Venner av vennene dine på Facebook; Folk på Facebook som har telefonnummeret ditt på telefonkontaktlisten sin. Husk at personer som har telefonnummeret ditt, ikke trenger å ha deg som Instagram-kontakt eller Facebook-venn for å få kontakt med deg; Alle andre på Facebook og Instagram.

Les mer

Tilsvarende, kan ikke sende melding på messenger?

Noen grunner til at du ikke kan sende meldinger: Du har sendt mange meldinger nylig. Meldingene dine brøt Facebooks standarder. Problemer med appen, telefonen eller Internett. Hvordan unngå uønskede meldinger på Messenger? Slik kan du unngå meldingene

  1. Åpne Messenger-appen.
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre i «Chatter».
  3. Trykk på «Personvern» i menyen.

Hva er en Meldingsforespørsel?

Hvis noen som du ikke har kontakt med på Facebook sender deg en melding, får du en meldingsforespørsel. Når du svarer på en meldingsforespørsel blir du koblet til personen som sendte forespørselen, og du kan dermed se alle medier de har sendt til deg. Hvordan se meldinger fra ukjente på Messenger? Åpne Messenger og trykk på «Innstillinger», deretter på «Personer» --> «Meldingsforespørsler» --> «Se filtrerte forespørsler». Nå ser du alle meldingene Facebook antok at du ikke ville ha noen interesse av å bli plaget med.

Tilsvarende, hvordan finne forespørsler på messenger?

Slik finner du mappen i Facebook Messenger-appen, trinn for trinn: Åpne appen og på «Innstillinger» øverst i høyre hjørne (tannhjulet). Gå til «Personer» og trykk på «Meldingsforespørsler». Her ligger meldingene fra personer som ikke er på vennelisten din. Kan ikke sende tekstmelding? Sjekk at mobiloperatøren din støtter SMS-, MMS- eller RCS-meldinger. Kontrollér abonnementet eller kredittsaldoen din for å sjekke at du har nok til å sende eller motta meldinger. Sjekk at du har signal. Sjekk om enheten er i flymodus.

Og et annet spørsmål, hvorfor får jeg ikke sendt meldinger?

Slå telefonen av og på og prøv igjen. Dette kan i mange tilfeller løse problemet. Finn SMS-innstillingene på telefonen din og kontroller at nummer til meldingssentral (SMSC) er +47 920 01 000. Se bruksanvisningen for telefonen om du er usikker. Folk spør også når messenger ikke virker? Hvis du ikke kan oppdatere Messenger-appen for Android, kan du prøve noen av disse forslagene: Slett data for å få mer plass på telefonen din. Avinstaller Messenger-appen, og installer den på nytt fra Google Play Butikk. Oppdater appen Google Play Butikk.

Hvordan stoppe venneforespørsel?

Hvordan kan jeg avbryte en venneforespørsel jeg har sendt til noen på Facebook? Gå til Sendte venneforespørsler. Trykk på Avbryt ved siden av en venneforespørsel for å avbryte den.

By Marteena Kreis

Hvordan unngå venneforespørsler på Facebook? :: Hvordan finne sporingsnummer Posten?
Nyttige lenker