Hjem > H > Hvor Mange Bruker Bing?

Hvor mange bruker Bing?

Trafikken på Bing er lavere enn på Google, men det er ikke ensbetydende med at ingen bruker Bing. Hele 18 % av alle søk som gjøres i Norge blir gjennomført på Bing. Dette tilsvarer 1 million brukere som søker hele 20 millioner ganger i løpet av en måned.

Les mer

Du kan også spørre hva søkte vi mest på i 2021?

På topp 10-listen «hva er» finner vi «sperregrensen» øverst, etterfulgt av «RS virus» og «parlamentarisme». På fjerdeplass finner vi «hva er Taliban». Den afghanske ekstremistgruppen Taliban har vært i krig mot en vestlig koalisjon, ledet av USA, i Afghanistan. Norge var en del av den militære koalisjonen. Hva er den mest brukte nettleseren? Hvilken nettleser liker vi å bruke? Google og Apple står øverst på lista med de mest populære nettleserne Chrome og Safari. Nesten 50 % av befolkningen bruker Chrome, mot Safaris 37 %. Men når det kommer til desktop dominerer Chrome, mens Safari er størst på mobile enheter.

Ta dette i betraktning, kan man se historikk på wifi?

Åpne Google Wifi-appen . Enheter. Tallene ved siden av «Enheter» representerer den totale internett-trafikken (WAN) til og fra nettverket ditt. Under hver enhet kan du se hvor mye data hver enhet har lastet ned og opp. Kan Hotellet se hva jeg surfer på? Når du bruker et offentlig nett som for eksempel på et hotell så kan du ikke være sikker på at ingen ser hva du gjør på nettet. En hacker kan se hvilken nettside du er på, se innloggingen din og også kredittkortet ditt om du betaler noe. Skal du kunne bruke nettet sikkert mens du er på reise må du ha en VPN.

Så, kan telenor se hvilke nettsider?

— Telenor har ingen systemer for å gå tilbake og se hvilke nettsider kundene våre har besøkt, vi lagrer over hodet ingen URL-er, svarte informasjonssjef Anders Krokan i Telenor. Hva er en VPN? VPN står for Virtual Private Network (virtuelt privat nettverk på norsk). VPN innebærer at all datatrafikken din krypteres før den forlater din PC/mobil, og så sendes til en server et annet sted, hvor den dekrypteres og forlater serveren til det tiltenkte målet som om PC-en din skulle ha befunnet seg der.

Folk spør også hvor sikkert er vpn?

VPNet fungerer som en sikker tunnel mellom deg og Internett – din ISP og andre tredjeparter vil ikke kunne se inn i denne tunnelen. Enheten din vil nå være i VPNets lokale nettverk, og din IP-adresse kan endres til en av IP-adressene som tilbys av VPNets servere. Hvordan finne Søkelogg på PC? Se loggen

  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer. øverst til høyre.
  3. Klikk på Logg. Logg.

Hvordan se loggen sin?

Se loggen

  1. Trykk på Mer. Logg øverst til høyre. Sveip opp på adressefeltet hvis det ligger nederst. Trykk på Logg .
  2. For å gå til et nettsted, trykk på oppføringen. For å åpne nettstedet i en ny fane, trykk og hold på oppføringen. Trykk på Mer. Åpne i ny fane øverst til høyre.

By Haslett

Kan man se hvem som ser Our Story? :: Hvordan finne ut hva Google tror om deg?
Nyttige lenker