Hjem > H > Hvordan Finne Ut Hva Google Tror Om Deg?

Hvordan finne ut hva Google tror om deg?

Du finner disse valgene ved å gå til myaccount.google.com. Her finner du alt Google har lagret om deg, inkludert enheter koblet til kontoen din, hvor mye skylagring du har brukt og slikt. Under valget «Kontologg» kan du se og velge hvilke data Google samler inn om deg.

Les mer

Hva søker nordmenn mest på?

To kategorier topper søkene våre på Google og YouTube.

Fotball, Squid Game og Nordre Follo kommune er temaer på lista over søkeord som har økt mest blant nordmenn i 2021, skriver NTB. Hvert år offentliggjør Google årets søketrender hos nordmenn, som viser hva vi googler mest sammenlignet med året før.
Ta dette i betraktning, hvor mange bruker google? Av de ca 3.5 millioner mennesker i Norge som bruker Internett hver dag bruker ca 85 % av dem en søkemotor en eller flere ganger i løpet av dagen. Dette betyr en potensiell rekkevidde på over 3 millioner nordmenn – hver dag!

Tilsvarende, kan noen se hva jeg søker på?

Når informasjonen er kryptert er det teoretisk umulig for noen andre enn din maskin å forstå informasjonen. Det som ofte lagres av rutere er tilkoblingsinformasjon; Altså hvilken maskin koblet seg til hvilken tjeneste/server når. Dette sier ingenting om hva som ble surfet på eller hvilken person som var logget på. Hvem kan se søkehistorikk? Alt du gjør på nett går gjennom din nettleverandør. Dette betyr at de automatisk mottar mye informasjon om deg og ditt liv på nettet. Så lenge dine nettdata ikke er tilstrekkelig kryptert, vil din nettleverandør se alt.

Ta dette i betraktning, hva har jeg søkt på google?

Siden heter Min aktivitet, og har loggført alt du har søkt etter siden du først opprettet mailkontoen. Her kan du altså gå inn og se tilbake på alt du noen gang har søkt etter. Men også her går det heldigvis an å slette søkehistorikken sin. For å gjøre dette, går du inn på Min aktivitet. Følgelig, hvor mange har søkt på mitt navn? På googlad.nu kan du få informasjon om hvor mange som googler ditt navn hver måned, skriver Chef.se. Søketjenesten henter informasjonen direkte fra Google.

Hva googler folk mest?

Årets toppliste er tydelig preget av at nordmenn er en fotballinteressert nasjon. – Sport topper listen over årets søketrender, med EM øverst på listen, og Premier League hakk i hæl. Så, hva ble mest googlet i 2020? «Koronavirus» er det enkeltordet flest nordmenn har søkt på i årets første elleve måneder. Men topplista for generelle søkeord preges også av andre koronarelaterte søk. «FHI», «munnbind og «koronavirus Norge», og «korona symptomer» ender også opp blant topp-ti søkeord hos Google.

Hva er det mest søkte ordet?

Dette googlet vi mest i 2020

I fjor var det ordet koronavirus som toppet listen over generelle søker her til lands, noe som ikke kom som et sjokk på mange. Og man skulle kanskje tro at noe med korona var på topplistene i år igjen - men den gang ei.

By Memberg Furgason

Hvor mange bruker Bing? :: Hva kan ses på EKG?
Nyttige lenker