Hjem > H > Hvor Levere Ødelagt Vaskemaskin?

Hvor levere ødelagt vaskemaskin?

Alle Elkjøp-varehus har returstasjoner med tilpassede containere, bur, bokser og låser, hvor du kan returnere dine gamle produkter - fra vaskemaskiner til batterier, i butikkens åpningstid. Både større og mindre hvitevarer og brunevarer kan leveres.

Les mer

Hvem tar imot brukte hvitevarer?

Hvor skal EE-avfall leveres?

  • Ingen av de elektroniske og elektriske produktene i hjemmet ditt skal kastes i restavfallet.
  • Alle kommunale gjenvinningsstasjoner tar imot EE-avfall.
  • På sortere.no kan du skrive inn ditt hjemsted og se på kartet hvor dine nærmeste returpunkt og gjenvinningsstasjoner ligger.
Også, hvor kaste gammel tv? Power tar ansvar for miljøvennlig retur av sine produkter i Norge. I alle våre Power butikker kan du levere inn gamle og defekte elektriske og elektroniske (EE) produkter som vi sender videre til resirkulering. Alle produkter som går på strøm eller batteri regnes som EE-avfall når de skal kasseres.

Man kan også spørre hvor lang tid tar det å bestille fra elkjøp?

Postkontor: Normal leveringstid er 5-10 til postkontor fra sentrallager. Prioritert: Normal leveringstid er 1-4 dager til postkontor fra sentrallager. Følgelig, hvor kan man kaste vaskemaskin? Forhandlere av elektriske og elektroniske produkter (EE-produkter) er ansvarlig for å informere kundene sine om at de tar imot gamle EE-produkter for gjenvinning. Dette betyr at du kan levere din gamle vaskemaskin til hvilken som helst Elkjøp-butikk, selv om du ikke skal kjøpe en ny.

Hvor kan man levere ødelagte hvitevarer?

Lever ødelagt elektronikk i butikker som selger samme type produkt du skal levere inn eller til nærmeste gjenvinningsstasjon. Tilsvarende, hvor skal man kaste ladere? Leveres til forhandler eller gjenvinningsstasjon

Alle forhandlere som selger elektronikk plikter å ta imot EE-avfall. Du kan altså levere inn den gamle mobiltelefonen i en butikk, eller ta den med til gjenvinningsstasjon. Det er gratis å levere dette.

Derav, kan man levere el avfall på elkjøp?

Vi tar også imot alt av elektrisk avfall i varehusene våre – og det helt gratis! Ta med deg den gamle vaskemaskinen, kjøleskapet eller TV-en, så sørger vi for korrekt og miljøvennlig gjenvinning. NB! Tjenesten gjelder ikke Side-by-side-skap. Så, kan ikea ta med gammel sofa? Vi kan ta med din gamle hvitevare, sofa, seng eller madrass og gjenvinne for deg. Transportøren vår tar møbelet ditt med seg når det leveres nye møbler hos deg.

Hva er EE-avfall?

EE-avfall er utrangerte elektriske og elektroniske produkter.

By Nobe

Hvor kaster man toner? :: Hvordan merkes angina?
Nyttige lenker