Hjem > H > Hvor Mye Strøm Har Airpods?

Hvor mye strøm har AirPods?

Hvis AirPodene lades i 15 minutter, vil det gi deg opptil tre timers lyttetid eller over en times taletid. Ladedeetui kan lade dem opp fullt flere ganger. Med 1. generasjon AirPods kan du forvente å få opptil fem timers lyttetid eller opptil to timers taletid på en enkelt lading.

Les mer

Derav, hvis man mister en airpod?

Slik erstatter du en AirPod eller et ladeetui du har mistet

Hvis du fortsatt ikke finner din AirPod eller ladeetuiet, eller hvis et av produktene er skadet, kan du finne serienummeret og kontakte Apple-kundestøtte for å bestille en erstatning. Deretter kan du finne ut hvordan du konfigurerer erstatningen.
Hva er garantien på iPhone? Apples begrensede garanti dekker iPhone og Apple-merket tilbehør mot produksjonsfeil i ett år fra datoen du kjøpte produktet. Apples begrensede garanti kommer i tillegg til rettighetene som er nedfelt i forbrukerlovgivningen. Garantien vår dekker ikke skader forårsaket av uhell eller uautoriserte endringer.

Deretter, hvordan få av airpods deksel?

For å fjerne AirPods-dekselet ditt, må du trykke på bunnen av dekselet, der du setter inn laderen. For å fjerne et deksel som sitter fast, anbefaler vi å bruke en liten gjenstand for å skyve AirPods ut av dekselet (men ikke en for liten gjenstand, vi vil ikke at den skal forårsake skade på ladeinngangen). Hvordan koble to AirPods til en telefon? Slik parer du AirPods med PC, Android, eller Mac-er og Apple TV:

  1. Plasser proppene inn i ladeetuiet.
  2. Sørg for at lokket er åpnet.
  3. På baksiden av ladeetuiet sitter det en liten knapp.
  4. Finn øreproppene under Bluetooth på enheten din og koble dem sammen.

Dessuten, kan man koble airpods til tv?

Med AirPods i ørene går du til Innstillinger > Fjernkontroller og enheter > Bluetooth. Velg AirPods. Velg Koble til. AirPods skal nå vises under Mine enheter på Apple TV. Så, kan airpods kobles til samsung? Apples AirPods - inkludert vanlige AirPods og AirPods Pro - kan koble til Samsung -smarttelefoner og brukes til å spille av lyd fra enhetene. Imidlertid vil de mer avanserte funksjonene til AirPods, som “Hey Siri” -kommandoer, ikke være tilgjengelig på Samsung -smarttelefonen.

Er AirPods kompatibel med Android?

Apples AirPods har fått mye skryt – deriblant fra ITavisen-redaksjonen – og er av de beste trådløse øreproppene på markedet. De fungerer best med iPhone og iPad på grunn av utvidet funksjonalitet, men ettersom proppene har Bluetooth fungerer de også godt med Windows og Android. Ta dette i betraktning, hvor mye koster 1 airpod pro? Den billigste prisen for Apple AirPods Pro Wireless In-ear akkurat nå er 2 129 ,-.

Er AirPods 1 vanntett?

AirPods (1. og 2. generasjon), ladeetuiet, AirPods Max og Smart Case er ikke vanntette eller vannbestandige, så pass på at det ikke kommer fukt i noen av åpningene.

By Land Mosebach

Kan man lade AirPods trådløst? :: Hvordan parre AirPods Pro?
Nyttige lenker