Hjem > H > Hvor Mye Koster Bommen?

Hvor mye koster bommen?

Pris for en vanlig personbil er 22 kroner for passering av de to ytterste ringene utenom rushtid og 28 kroner i rushtiden (pris fra januar 2021). Den innerste ringen koster henholdsvis 18 og 22 kroner. Dieselbiler og kjøretøy over 3500 kg betaler mer.

Les mer

Derav, hvor er det bompenger i oslo?

Innkrevingen av bompenger er fordelt på tre bomringer:

  • Indre ring: Nye bomstasjoner på utsiden av Ring 2 i Oslo med "armer" mot Grefsen og Trosterud - med betaling i begge kjøreretninger.
  • Osloringen: I den eksisterende bomringen i Oslo er det nå betaling i begge kjøreretninger.
Så, hva koster det med bompenger?
Utenom rush
Bensin/ladbar hybrid18 kr
Diesel20 kr
Elbil5 kr
I rushtiden

Hva koster bompasseringer med elbil?

Stortinget har bestemt at elbiler maksimalt skal betale 50 prosent av det bensinbiler betaler i bompenger i eksisterende bommer. Det er kommunene sammen med fylkeskommunene som bestemmer satsene i de enkelte bomstasjonene, og derfor vil det være lokale variasjoner. I forhold til dette, hvor mye koster en autopass brikke? Bombrikken er gratis. Du betaler kun et depositum på kr 200. Det kreves inn på første faktura. Du får tilbake depositumet hvis du selger bilen, avslutter bompengeavtalen og returnerer brikken til bompengeselskapet.

Derav, hvor får man kjøpt feste til bombrikke?

Du kan bestille feste til bombrikken på Min side. Følgelig, hvor mye rabatt på autopass? Alle rabatter forutsetter gyldig brukeravtale og brikke. Alle med gyldig brukeravtale og brikke i takstgruppe 1 får 20 prosent rabatt på passeringer i de fleste bompengeanlegg.

Når ble Fjellinjen Fremtind?

I tråd med bompengereformen kan ikke lenger AutoPASS-utstedere eies av et bompengeselskap. Fjellinjen Utsteder ble solgt fra Fjellinjen AS til Fremtind Forsikring AS og byttet navn til Fremtind Service AS 1. desember 2020. I januar 2022 tok vi over Vegfinans og Bompengeselskap Nord sine AutoPASS-kunder. Hvem eier bombrikke? Det er Statens vegvesen som eier AutoPASS–systemet, det vil si den tekniske spesifikasjonen, brikkene og alt utstyret i bompengeanleggene. 2. Du tar ut brikken, men melder ikke fra til bompengeselskapet om salget. Ved passering i automatiske bomstasjoner uten brikke blir det tatt bilde av bilskiltet.

Hvor finner jeg mine bompasseringer?

Hvordan finner du dine bompasseringer på Min side?

  1. Logg inn på Min side.
  2. Klikk på "passeringer" øverst på siden.
  3. Velg ønsket periode og kjøretøy.
  4. Klikk på "Vis passeringer"

By Alitta Cristaldi

Hvordan skrive innledning hoveddel og avslutning? :: Hvorfor overgangen fra IPv4 til IPv6 er så vanskelig og hvorfor vi må gå over til ny versjon?
Nyttige lenker