Hjem > H > Hvor Mye Veier Iphone 13?

Hvor mye veier iPhone 13?

Den nye modellen er en anelse større og tyngre enn forgjengeren, noe som gjenspeiler at batteriet er blitt større. iPhone 12 Pro måler 146,7 x 71,5 x 7,4 mm og veier 189 gram, mens iPhone 13 Pro har målene 146,7 x 71,5 x 7,65 mm og veier 204 g.

Les mer

Man kan også spørre hvordan bruke kamera på iphone 13?

Sveip mot venstre på låst skjerm for å åpne Kamera-appen raskt. Kameraet fokuserer automatisk og justerer eksponeringen. Hvis det skjer noe i søkeren, kan du filme det uten å forlate Bilde-modus. Bare trykk og hold på utløserknappen for å starte opptak av en QuickTake-video. Hvordan få den perfekte Selfien? Slik tar du den beste selfien

  1. Ta selfien litt ovenfra.
  2. Bruk lyset aktivt i selfien din.
  3. Bruk mobilkameraet på baksiden til selfien din.
  4. Bruk selvutløser til selfien din.
  5. Bruk den alternative utløseren og ta en skarpere selfie.
  6. Ta mange bilder, og velg den beste selfien.
  7. Rediger og bruk en fotoapp.

Hvordan få rutenett på kamera?

Det er ikke alltid helt intuitivt å skape en flott komposisjon, men et enkelt triks er å bruke den hjelpen mobilen kan gi deg med et rutenett. På iPhone må du velge innstillinger og kamera for å aktivere rutenettet, mens du på Android velger innstillinger når du har aktivert kameraet. Kan man bruke samme deksel til iPhone 11 og 11 pro? Ja! Målene på flere modeller skiller seg bare med 0,1-0,2 mm, noe som betyr at det samme dekselet vil passe perfekt til flere iPhone-modeller.

Hvilken iPhone er best 2021?

#1) iPhone 12 Pro Max

Hvis du ønsker det beste av det beste når det gjelder ytelse, kamerateknologi og batterilevetid, er iPhone 12 Pro Max den du bør gå etter. De iPhone 12 Pro Maks er Apples dyreste og mest avanserte modell.
Du kan også spørre hva er forskjell på iphone 11 pro og 12 pro? iPhone 11 Pro - IPhone 11 Pro inneholdt en OLED Super Retina XDR-skjerm som er 5.8 tommer og har en oppløsning på 2436 x 1125 piksler. iPhone 12 Pro - IPhone 12 Pro har en OLED Super Retina XDR-skjerm som er 6.1 tommer og har en oppløsning på 2532 x 1160 piksler.

Er det fingeravtrykk på iPhone 11?

Trykk på Innstillinger > Touch ID og kode. Deretter oppgir du sikkerhetskoden. Trykk på Legg til et fingeravtrykk, og hold enheten slik du vanligvis holder den når du berører Touch ID-sensoren. Berør Touch ID-sensoren med fingeren – men ikke trykk – slik at enheten kan begynne å gjenkjenne fingeravtrykket ditt. Er iPhone 7 og 8 like store? iPhone 7-modellene har stort sett samme størrelse som iPhone 8-telefonene.

Er iPhone 11 bedre enn XS?

iPhone XS er mindre, har en skjerm med bedre oppløsning og vil koste deg mindre. I mellomtiden har iPhone 11 en større skjerm, et bedre frontkamera, mer prosessorkraft og et langvarig batteri.

By Clarice Kusterer

Hvorfor er det aldersgrenser? :: Hva betyr PEGI 12?
Nyttige lenker