Hjem > H > Hva Betyr Pegi 12?

Hva betyr PEGI 12?

PEGI 12 år: Vold som er noe mer realistisk, karakterene kan ligne mennesker. Seksuelle antydninger. PEGI 16 år: Vold eller sex vises slik det ville ha sett ut i det virkelige liv. PEGI 18 år: «Umotiverte» drap, vold mot forsvarsløse eller et positivt syn på bruk av rusmidler.

Les mer

Deretter, hva er aldersgrensa på roblox?

- Hva er aldersgrensen på Roblox? I Apple App Store har Roblox fått aldersgrense på 12+ år. I Google Play har spillet fått aldersgrense på 7 år. Det er viktig å merke seg at dette er en anbefalt aldergrense, og at du ikke behøver å stole blindt på den. Hvordan sette aldersgrense på Roblox? Man kan tilpasse Roblox med foreldreinnstillinger for barn. Her kan man begrense chat med fremmede og hvilke spill barna kan få tilgang til på plattformen. Les mer om dette her. I tillegg bør man sette opp en passordsperre for kjøp på enheten slik at barna ikke handler innhold uten lov.

Folk spør også hva er det mest populære spillet i roblox?

Adopter meg!

Adopter meg! har uten tvil vært det mest populære spillet på Roblox i 2021. Det har hatt nesten 26 milliarder besøk og har generelt over 100 000 aktive brukere til enhver tid.
Hva står PEGI for? Systemet med aldersmerking i The Pan European Game Information (PEGI), ble opprettet for å gi foreldre i Europa informasjon som skulle gjøre det lettere å ta avgjørelser ved innkjøp av dataspill.

Hva er PEGI klasse?

PEGI står for Pan European Game Information og finnes på produkter som distribueres i Europa. PEGI er et system for aldersanbefalinger. Siden videospill slo kraftig gjennom på midten av 1990-tallet har det rådet ganske stor forvirring angående merking av videospill. Er Roblox trygt for barn? Egnethet. Roblox har fått aldersanbefaling fra 12+ år i App Store (iOS) og 7 år av PEGI i Google Play (Android) og til Xbox One. I App Store (Apple) begrunnes anbefalt alder med at spillet kan inneholde sjelden, mild/realistisk vold og sjelden mild/tegneserie eller fantasivold.

Hvor kan man kjøpe Roblox kort?

Nå hos Startselect! Nå tilgjengelig hos Startselect: Roblox-gavekort 100 kr. Hos Startselect kan du kjøpe digitale spill og gavekort hvor som helst og når som helst. Alle våre produkter er fullstendig autorisert og støttet av utgiveren eller utvikleren. Ta dette i betraktning, er det trygt å kjøpe robux? Selv om det er sperrer for bruk av ekte penger for å kjøpe robux dersom man har lagt inn passord for det, så er det heller ikke noen sperrer eller passordbeskyttelse etterpå når pengene er overført inn i spillet. Så robux-pengene kan bli brukt ganske fort når det er kjøpt, med mindre poden er tilbakeholden.

Folk spør også hva koster roblox penger?

GRATIS Å SPILLE Roblox er gratis å spille, men spillere kan også bruke ekte penger til å kjøpe Roblux (vår virtuelle valuta), og så bruke dem på oppgraderinger i spillet eller tilbehør til avataren sin.

By Colner Grimstead

Hvor mye veier iPhone 13? :: Er sosiale medier bra for barn?
Nyttige lenker