Hjem > H > Hvor Lang Tid Tar Uttak Firi?

Hvor lang tid tar uttak Firi?

Hvor lang tid tar det å gjøre et uttak av norske kroner? Uttak av norske kroner går vanligvis ut fra vår konto i løpet av 1 virkedag. Deretter er det opp til bankene. Vanligvis er pengene inne på din konto innen 1-3 virkedager.

Les mer

Tilsvarende, hva er den raskeste og enkleste måten å bli kunde hos firi?

Slik blir du kunde på Firi

Vi anbefaler deg å bruke VIPPS ettersom det er det raskeste alternativet. Oppretter du kontoen på Firi med BankID vil prosessen våre litt annerledes.
Hva het Firi før? Det skal være enkelt å overføre valuta fra én person til en annen. Bitcoin kan enkelt overføres mellom folk på minutter. Dette gjøres for eksempel direkte mellom lommebøker eller hos børser som Firi (tidligere MiraiEx).

Og et annet spørsmål, kommer ikke inn på firi?

Hvis du ikke har konto hos oss eller av en eller annen grunn ikke får tilgang til din konto kan du sende en e-post til [email protected]. Tips: Send henvendelsen din fra den e-postadressen du har registrert hos oss. Da vil kundebehandlerne våre kunne behandle saken din raskere. Også, hvor mange bruker firi? Over 100 000 nordmenn bruker Firi til å handle krypto | Firi.

Hva står Firi for?

- Som et av Norges raskest voksende selskap ønsker vi å tilby landets tryggeste, enkleste og mest inkluderende tjeneste for kjøp og salg av digital valuta. Da passer det bedre med et enkelt, solid og norsk navn som Firi, som betyr «fyrtårn» på Norrøn. Er Firi bra? Firi er registrert som tjenestetilbyder for Vekslings- og oppbevaringstjenester for virtuell valuta hos Finanstilsynet. For oss nordmenn innebærer dette litt ekstra sikkerhet i forhold til utenlandske kryptobørser som ofte er registrert på steder der rettighetene til brukerne av tjenesten ofte er nærmest fraværende.

Hva kommer ordet Firi av?

Da passer det bedre med et enkelt, solid og norsk navn som Firi, som kommer fra det norrøne ordet for «fyr» eller «fyrtårn». Så, hvordan bruke firi? For å kunne handle på Firi, må du verifisere din konto. Dette gjør du enkelt ved å koble til din BankID og fullføre et enkelt skjema for kundekontroll. For å kunne kjøpe BTC via Firi, må du gjøre et innskudd i NOK. Etter du har gjennomført et innskudd, kan du enkelt bruke NOK til å kjøpe BTC via Firi.

Hvordan sende krypto fra Firi?

Herfra er fremgangsmåten slik:

  1. Velg den kryptovalutaen du vil overføre.
  2. Skriv inn wallet-adressen. Husk destinasjonskode hvis du skal sende XRP.
  3. Skriv inn beløpet du vil overføre.
  4. Dobbeltsjekk adresse og beløp og send overføringen.

By Ruthanne Morkert

Hvor lang tid tar det å få penger på MiraiEx? :: Hva betyr EUREF89?
Nyttige lenker