Hjem > H > Hvor Finner Jeg Jobbannonser?

Hvor finner jeg jobbannonser?

Søkemotorer

  • Finn.no – 17 955 stillinger, definitivt Norges største nettsted for å finne jobber.
  • NAV stillinger – 16 598 stillinger – NAVs portal er hakket mindre enn Finn.
  • KarriereStart.no – 15 530 stillinger.
  • Jobbsafari.no – 13 000 stillinger – i 8 865 annonser.
  • Jucan.no – 3 789 stillinger.

Les mer

Deretter, kan jeg ha to jobber?

Det er mulig å ha flere arbeidsgivere samtidig. En ansatt står derfor som utgangspunkt fritt til å arbeide hos en annen arbeidsgiver i sin fritid. Men når du har mer enn en jobb er du selv ansvarlig for å oppfylle betingelsene i begge arbeidsavtalene du har inngått. I forhold til dette, hvordan søke på en intern stilling? Nedenfor ser du de elementene som er mest vanlig å ha med i en jobbsøknad:

  1. Adresse og navn for søker og bedrift.
  2. Kort introduksjon: Hvordan fant du stillingen, og hvorfor er den interessant?
  3. Din relevante erfaring.
  4. Hvordan denne erfaringen kan brukes i stillingen.
  5. Mål du ønsker å oppnå i stillingen/hva ønsker du å lære?

Ta dette i betraktning, hvem får aldri jobben?

Han trekker frem unge som ikke har fullført utdannelse, noen som har slitt med psykisk helse, eller at man har en sykdomshistorikk som har gjort at man ikke har klart å være i jobb på noen år. I tillegg har strukturelle endringer i flere bransjer medført at mennesker har mistet sin eksisterende jobb. Dessuten, hvordan finne nye ansatte? På www.arbeidsplassen.no er det daglig registrert nye jobbmuligheter. Der kan du søke etter ny jobb, eller du kan registrere din CV og jobbprofil, via Din side på NAV og gjøre denne synlig/dele med NAV og arbeidsgivere. Da kan arbeidsgivere som har ledige stillinger finne deg.

Og et annet spørsmål, hvordan skrive en kort søknad?

Hvilke elementer må være med i en søknad?

  1. Overskrift.
  2. Hvem du er (begynn gjerne med utdanningen din, dersom den er mest relevant), og kort hvorfor du søker på stillingen (motivasjon).
  3. Din kompetanse, arbeidserfaring og annen relevant erfaring.
  4. Dine egenskaper og hvorfor du er personlig egnet for den konkrete stillingen.
Dessuten, kan arbeidsgiver nekte bijobb? Oppsummert; så lenge arbeidet ikke er for en konkurrerende virksomhet og den heller ikke går ut over jobben for hovedarbeidsgiver, har man som arbeidsgiver et tynt grunnlag for å nekte arbeidstageren å ta biervervet. Som arbeidstager kan du altså motsette deg at arbeidsgiver nekter deg å ta bierverv.

Kan man være ansatt to steder?

Så lenge du er over 18 år og ikke jobber innenfor veitransport, er det lovlig å ha flere arbeidsgivere hvor du til sammen jobber mer enn 100%. Arbeidsmiljøloven har grenser for hvor mange timer en ansatt kan jobbe hos én arbeidsgiver. Også, kan jeg ha 2 jobber? Se arbeidsmiljøloven § 10-4 (1). Grensene for arbeidstid i arbeidsmiljøloven kapittel 10 tar utgangspunkt i at du har en arbeidsgiver. Det er imidlertid ikke ulovlig å ha mer enn en arbeidsgiver samtidig. Du kan derfor jobbe mer enn grensene for arbeidstid i kapittel 10, hvis det er fordelt på flere arbeidsgivere.

Derav, hva er intern søker?

Intern rekruttering – vi finner den rette kandidaten til den ledige stillingen ved å forfremme en som allerede jobber i organisasjonen. Ekstern rekruttering – vi går ut i jobbmarkedet for å finne den rette kandidaten til den ledige stillingen.

By Sukhum Ratton

Hva er et søknadsbrev? :: Hva er avdragsordning?
Nyttige lenker