Hjem > H > Hvordan Skrive Ps?

Hvordan skrive PS?

Vi spurte Språkrådet om hvilken skrivemåte som er mest korrekt. Svaret er at ps, altså med små bokstaver, helst skal brukes når man omtaler ps-et som et substantiv (som i denne setningen). Ved faktisk bruk i etterskrift bør man bruke store bokstaver. Da er PS å betrakte som en overskrift.

Les mer

Folk spør også hvem gjelder skipssikkerhetsloven for?

Lovens saklige virkeområde. Loven får anvendelse for norske og utenlandske skip. For skip under 24 meter største lengde som brukes utenfor næringsvirksomhet, gjelder loven likevel ikke. Hva var årsaken til at ISM ble innført? I etterkant av ulykken ble ISM koden (International Safety Management) innført. Hensikten var å innføre en internasjonal standard for en sikker drift og operasjon av skip. Koden krever at et system for sikker operasjon av skip etableres av den som i henhold til koden defineres som «eier av skipet».

Deretter, hvilken konvensjon beskriver alle kravene til et sikkerhetsstyringssystem?

Krav om sikkerhetsstyringssystem (ISM) Den internasjonale norm for sikkerhetsstyring vedtatt ved resolusjon A. 741(18) som endret ved resolusjonene MSC. 104(73), MSC. Hva er DMAX på betong? Dmax (største kornstørrelse): Gulv- og veggbetongene har Dmax på 16, mens garasjegulvbetongene har Dmax på 22. Redusert steinmengde: Gulv- og veggbetongene leveres med 25 % redusert steinmengde. Garasjegulvbetongen leveres med 15-25 % redusert steinmengde. Fiber: Alle betongene kan leveres med fiberarmering.

Hva er fiberarmert betong?

Ferdigarmert, eller fiberarmert betong er betong som er tilsatt fiber som armering fra fabrikk. Ofte benyttes stålfiber, men i noen tilfeller kan også fiber av andre materialer tilsettes. Stålfiber tilsettes betongen etter blanding og fordeler seg jevnt i massen, noe som sikrer god styrke. Ta dette i betraktning, hva betyr ayt? Forkortelsen ayt er egentlig slang som ofte brukes istedenfor "ok" eller "allright", og det kan se ut som om det er i akkurat den betydningen du har brukt det.

Hva betyr AA på Snapchat?

Fordi snapchat viser brukernavn i bokstavelig rekkefølge velger mange å endre navnet til de de snapper ofte slik at det har en eller flere A-er på begynnelsen og kommer høyere opp på listen. Det er for eksempel vanlig for de som sender fellessnapper til flere enn de som er på bestevennlista. Hva er en DM på Instagram? Like = er en handling (tommel opp eller et hjerte) fra en bruker på Facebook eller Instagram. PM og DM = forkortelsene står for "Personal Message" eller "Direct message". Har du noen gang opplevd at folk skriver «send meg en DM eller PM» i kommentarfeltet?

Hva betyr SH?

Det er vanskelig å si akkurat hva "sh" betyr. Det kan stå for flere ting. Jeg tenker likevel at det kan være sannsynlig at det står for "same here", som på norsk vil si "samme her" eller "jeg og".

By Marigold Norman

Hva betyr symbolet korset? :: Hva står IDC for?
Nyttige lenker