Hjem > H > Hvor Mange Klikk Er Vanlig På En Boligannonse?

Hvor mange klikk er vanlig på en boligannonse?

Gjennomsnittlig antall sidevisninger for boligannonser på Finn.no er 3.604 sidevisninger og 30 dager liggetid på landsbasis, 4.313 sidevisninger og 18 dager liggetid i Oslo. Det er imidlertid noen boliger som får langt mer oppmerksomhet enn andre.

Les mer

Hva betyr deaktivert på FINN?

Når du er innlogget på FINN og klikker deg inn på annonsen din trykker du 'Skjul annonsen i søkeresultater'. Da er annonsen inaktiv til du selv velger å aktivere den igjen innenfor annonseperioden. Dette gjør du på samme måte, men med knappen "Vis annonsen i søkeresultater". Så, hvor mye tjener finn no? Omsetningen var 1 527 millioner kroner i 2017, og resultatet 585 millioner kroner (EBITDA). Tilsvarende tall for 2012 var henholdsvis 1 226 millioner kroner og 622 millioner kroner.

Hvordan lage en god annonse?

Det er viktig å lage en god annonsetekst. Beskriv det du selger med farge, størrelse, materiale, merke, tilstand og pris. Vær en selger og fortell hva som er positivt med det du selger. Det kan være lurt å bruke virkemidler som humor, historiefortelling, eller å spille på følelser. Hvordan legge til bilder på FINN? Her er en generell beskrivelse av fremgangsmåten:

  1. Logg inn og velg Min FINN deretter Mine annonser.
  2. Trykk så på Endre.
  3. Velg deretter Legg til bilde eller du kan slette de bildene du vil.
  4. Finn bildet du har lagret på maskinen din. Velg Åpne og bildet blir lastet inn i annonsen.
  5. Husk å Lagre.

Man kan også spørre hvordan betale trygt på finn?

Retningslinjer for trygg handel

  1. Bruk sunn fornuft. Vær ekstra på vakt dersom du kommer over et tilbud som er for godt til å være sant, eller du får en følelse av at noe ikke stemmer.
  2. Unngå forskuddsbetaling – bruk FINN Betalingsgaranti.
  3. Vær forsiktig med personlige opplysninger.
  4. Legg ikke ut annonser på vegne av ukjente.
Og et annet spørsmål, er det trygt å vippse på finn? Avtaler inngås direkte mellom selger og kjøper. Dersom du følger FINNs retningslinjer for trygg netthandel er du stort sett alltid trygg når du bruker FINN.no, enten det er som kjøper eller selger.

Så, hva koster ukens bolig på finn?

Effekt - digital annonseringFra kr. 6.900
"Ukens bolig" på Finn.noFra kr. 2.380
NabovarselFra kr. 2.790
Eksklusivt prospekt (tillegg)Fra kr. 2.500
Annonse i papiravisFra kr. 2.500
Hvor mange bruker FINN no? I gjennomsnitt har FINN.no 6,3 millioner unike brukere i uken.

Hva betyr økt synlighet på FINN?

Annonsen din får en ekstra boost sånn at den dukker oftere opp hos brukere den er relevant for. Dette gjør at vi kan gi deg flere kjøpere med høy interesse for akkurat det du selger. Du kan kjøpe økt synlighet i 14 eller 60 dager.

By Noach

Kommer ikke inn med BankID på mobil? :: Er det gratis å legge ut annonse på FINN no?
Nyttige lenker