Hjem > K > Kommer Ikke Inn Med Bankid På Mobil?

Kommer ikke inn med BankID på mobil?

Får du ikke til å bruke BankID på mobil kan du forsøke følgende: La mobilen være avslått i minst ett minutt, ta ut og inn SIM-kort, og prøv på nytt. Se etter oppdateringer til mobilen. Hvis du finner en tilgjengelig oppdatering, last den ned og slå så telefonen av og på.

Les mer

Hvorfor funker ikke BankID på mobil Nordea?

Du har tastet feil eller mangler avtale om BankID på mobil. Feilkoden kan også skyldes endring av mobilabonnementet eller ved bytting av SIM-kort. Du kan enkelt bestille BankID på mobil i nettbanken ved å logge inn med kodebrikke fra Nordea eller Nordea ID. Kommer ikke inn med BankID? Ved problemer med din BankID skal du som regel ta kontakt med den banken som har utstedt din BankID. De vil hjelpe deg når du har problemer eller spørsmål om din BankID, eller om du vil sperre BankID. Samtidig er det mye du kan finne svar på selv.

Man kan også spørre hvorfor blir bankid sperret?

Ta kontakt med banken med en gang du mistenker at passord, kodebrikke eller telefon med BankID på mobil er på avveie, så sperres BankID med det samme. Mistenker du at noen kjenner ditt personlig passord for BankID? Du kan endre passord selv mens du logger inn ved å gå til menyen i BankID-ruta og velge Endre passord. Når BankID er sperret? Hvis din BankID er sperret, må du ta kontakt med banken din for å få åpnet den igjen. Ettersom du ikke får logget deg inn i nettbanken uten BankID, må du ta kontakt på telefon eller oppsøke banken. Det finnes ingen måte å åpne en sperret BankID igjen uten hjelp fra banken.

I forhold til dette, hvordan fikse bankid på mobil nordea?

BankID og nytt SIM-kort

Når du får nytt SIM-kort eller gjør endringer i ditt mobilabonnement, må BankID på mobil slettes i din private nettbank og aktiveres på nytt. I Nordea Nettbank Privat sletter du BankID-avtalen under Innstillinger -> BankID -> Slett BankID.
Deretter, hvordan aktivere bankid på mobil på nytt? Hvis du bytter SIM-kort må du aktivere BankID på mobil på nytt i nettbanken din. Ta kontakt med banken din om du trenger hjelp eller trenger nytt personlig passord til BankID med kodebrikke eller app. Har du kodeapp må du aktivere denne på nytt, uavhengig av om du bytter SIM-kort eller ei.

Hvordan få BankID på mobil Nordea?

aktivere BankID på mobilBankIDNordea

Slik setter du opp BankID på mobil

  1. Logg inn i NettbankenÅpnes i nytt vindu Velg BankID under navnet ditt øverst til høyre og følg anvisningene.
  2. Finn frem mobilen og test din BankID på mobil.
  3. Ved neste pålogging kan du logge inn med BankID på mobil.
I forhold til dette, hvor lang tid tar det å få ny kodebrikke? Det tar 7-9 dager før du får kodebrikken i postkassen. Kodebrikken er personlig og skal ikke benyttes av andre.

Angående dette, hvordan oppheve sperret bankid?

Oppheve sperret BankID

Hvordan får jeg åpnet en sperret BankID? Vil du oppheve sperringen må du sende oss en skriftlig melding, enten fra din nettpostkasse i nettbanken eller per post (med signatur).

By Winthrop Podraza

Hvor mange forsøk BankID? :: Hvor mange klikk er vanlig på en boligannonse?
Nyttige lenker