Hjem > H > Hvordan Sendes En Melding?

Hvordan sendes en melding?

Send melding

  1. Trykk på meldingsboksen.
  2. Skriv meldingen din. Hvis du vil lagre den som utkast og gå tilbake, trykker du på Tilbake .
  3. Trykk på Send. når du er ferdig.

Les mer

Når ble første SMS sendt i Norge?

3. desember 1992 vart verdas første sms sendt, og bodskapen var ønske om god jul. Hvordan fungerer en SMS? SMS er en mobiltelefontjeneste som lar brukere utveksle tekstmeldinger. SMS-meldinger sendes til en mobiltelefon, enten fra en annen mobiltelefon eller fra en PC med internett-tilgang. Tjenesten er grunnlaget for flere typer tilleggstjenester, der man kan få meldinger om børskurs, forsinkede fly og liknende.

Og et annet spørsmål, hva betyr ik på snap?

Dersom noen skriver "Ik" på snap, kan det kan bety "i know", altså "jeg vet". En annen forkortelse som er lignende, kan være "iks" som kan stå for "ikke sant". Du kan også spørre hva betyr melding? Definisjon Opplysninger om helseforhold som en lege etter lov og forskrifter er pliktig til eller anmodet om å rapportere. Det omfatter blant annet melding om dødsfall, melding om fødsel, nyoppdage [..]

Hvordan sende melding som tekstmelding?

Etter at du har sendt iMessage-meldingen, og du ser at den ikke har blitt levert, eller om du ganske enkelt ønsker å være helt sikker på at mottakeren får meldingen, bare trykk og hold på den blå boblen som inneholder meldingsteksten, og velg deretter Send som tekstmelding. Hva er forskjellen på iMessage og SMS? Den tydeligste forskjellen mellom en tekstmelding og iMessage er bakgrunnen. Apple bruker blå bakgrunn for å markere iMessage og grønn bakgrunn for å markere tradisjonell SMS og MMS.

Hvorfor er noen SMS grønne og noen blå?

Hvis du kommuniserer mellom to Apple-enheter med iMessage aktivert, ser du blå meldinger. Hvis du kommuniserer med en hvilken som helst enhet som ikke bruker iMessage - som en Android-telefon eller en iPhone som ikke har iMessage slått på - vil du se grønne meldinger. Når fikk vi SMS? Den første kommersielle SMS-meldingen ble sendt 3. desember 1992 fra en personlig datamaskin fra Neil Papworth i Sema Group, til Richard Jarvis i Vodafone med en Orbitel 901 mobiltelefon via Vodafones GSM-nettverk i Storbritannia. Teksten i meldingen lød «Merry Christmas» («god jul»).

Man kan også spørre hvor mange sms sendes i norge hver dag?

Heldigvis. På en vanlig dag sendes det hele 17 millioner SMS i Telenors mobilnett, og mesteparten av grumset fanges opp av et spam-filter i verdensklasse. Noen dager stoppes det så mange som 45 000 falske SMS.

By Mientao Geant

Når het Trondheim Trondhjem? :: Hvordan skriver man årsdagen?
Nyttige lenker