Hjem > H > Hvor Lenge Kan Du Leie En Film På Viaplay?

Hvor lenge kan du leie en film på Viaplay?

En leiefilm kan du strømme eller laste ned så mange ganger du vil i løpet av 48 timer. En kjøpefilm eier du, men digitalt på Viaplay.

Les mer

Hvordan få svenske kanaler i Norge?

Nå kan du se alle TV programmer

Med et abonnement på VPN tjenesten IPvanish kan du se de samme TV kanalene i utlandet på mobil, nettbrett, Apple TV, PC og MAC som da du var i Norge. IPvanish kan du se alt NRK sender når du er i utlandet.
Kommer meg ikke inn på Viaplay? Skru på enhetene og prøv å logg inn igjen. Du kan også surfe til viaplay.no/activate fra en annen enhet eller igjennom en annen nettleser. Hvis problemet fortsetter, sjekk at både Apple TV og Viaplay-appen er oppdatert til nyeste versjon.

Kan man se Viaplay i utlandet?

Du som norsk kunde kan benytte deg av Viaplay i hele EU slik som du gjør hjemme i Norge. Tjenesten fungerer akkurat likt som i Norge når det kommer til innhold, teknikk og funksjoner. Tenk på at kvaliteten på materialet kan variere, da den tilpasser seg til nettverkets egenskap samt hastighet. Hvordan kaste folk ut av Viaplay? Om du har sett på Viaplay hos en kompis og glemt å logge ut kan du bytte passordet ditt via nettsiden vår. Når du har gjort dette vil kontoen logges ut av samtlige enheter innen 24 timer.

Dessuten, hvordan oppdatere viaplay app?

Samsung Smart TV - Oppdater appen

  1. Naviger til Samsung Smart Hub.
  2. Naviger til app-delen.
  3. Naviger til bunnen og velg “Flere apper”.
  4. Velg knappen “Oppdater apper: #” øverst på skjermen.
  5. Hold nede Velg/Enter-tasten.
  6. I oppdateringsmenyen for apper skal du nå se “Viaplay”-appen.
  7. Slå TV-en av og på igjen.
Dessuten, hvor mye koster abonnement på viaplay? Pakken med filmer og TV-serier koster 99 kroner per måned. Viaplay Sport koster 299 kroner måneden.

Hvor mange skjermer stream?

hvordanskjermerstream

Hvor mange skjermer

SkjermoppløsningMaksimalt antall skjermer
1680 x 10505
1920 x 10804
2560 x 16002
3840 x 2160 (ultra HD, 4K) or 4096 x 2160 (4K x 2K)1
Følgelig, hvordan fjerne en enhet fra viaplay? Når du er innlogget på nettstedet, hold musepekeren over navnet ditt i høyre hjørnet og klikk på Kontooversikt. Her kan du blant annet endre passord, legge til foreldresperre, endre betalingskort og masse annet.

Kan flere bruke Strive samtidig?

Du kan bruke appen på to steder samtidig. Appen på din Smart-TV fungerer som én strøm. Om du abonnerer på et abonnement hvor Viaplay og TV 2 Play inngår kan to se samtidig i Viaplay sin app og en i TV 2 Play sin app.

By Heron

Hvordan søke etter et ord på en side? :: Er det farlig å sove med AirPods?
Nyttige lenker