Hjem > H > Hvor Produseres Samsung Telefon?

Hvor produseres Samsung telefon?

Samsung har en stor fabrikk i industribyen Gumi. Dette er en av to produksjonsfasiliteter hvor selskapet produserer de fleste av sine telefoner. Denne fabrikken alene pumper i gjennomsnitt ut 300 000 ferdige mobiltelefoner pr døgn, eller omtrent 110 millioner telefoner i året.

Les mer

Man kan også spørre hvor er samsung tv produsert?

Alle toppmodellene lages her i Sør-Korea, men vi produserer også smarttelefoner i Kina og Sør-Amerika, sier Hong. Er Samsung Android? Samsung mobilenheter bruker Android operativsystem, som er utviklet av Google. Android-oppdateringer har blitt sluppet hvert år. Oppdaterte versjoner byr på nye funksjoner og forbedringer. Hold Android oppdatert med nye funksjoner, større ytelse og sikkerhet.

Er Samsung Galaxy S9 vanntett?

Samsung Galaxy S9 leverer på alle fronter. Telefonen kommer med et fantastisk 12MP kamera, høyoppløselig 5.8" skjerm, trådløs lading og telefonen er i tillegg vanntett. Hvor mye koster Samsung Galaxy S9? Den billigste prisen for Samsung Galaxy S9 SM-G960F/DS Dual SIM 4GB RAM 64GB akkurat nå er 4 839 ,-.

Folk spør også er samsung s9 vanntett?

Det er en vanntett telefon med supert kamera og flott design. Fullt så rask på innsiden som Galaxy S9 er den ikke, og den har ikke stereolyd heller. Det er et lite dryss av fordeler på den nye toppmodellen som S8 ikke har, men for de fleste er dette fortsatt et meget godt valg. Deretter, hvem har produsert mobiltelefonen? Mobiltelefoner produseres i hovedsak av 10–15 globale produsenter. Blant de mest populære er selskaper som Nokia, Motorola, Sony Ericsson, Apple, HTC, Samsung og LG.

Hvor blir mobiltelefoner produsert?

Kina er kjent for sin enorme og rimelige produksjonskapasitet. Landet står for produksjonen av opp mot 80 prosent av verdens elektronikk, og andelen mobiltelefoner er trolig tilsvarende. Det er rapportert om ulovlige arbeidsvilkår for arbeidere i fabrikker med opp mot flere hundre tusen ansatte. Hvilke metaller er det i en mobil? Mobilskjermen er laget av silikon, med et tynt lag av tinn, kalium og det sjeldne metallet indium, som sørger for at mobilen har berøringsskjerm. Batteriet inneholder kobolt, grafitt og litium. I kretskortet er det gull, kobber, sølv, wolfram, tantal og tinn. Prosessoren inneholder også flere metaller.

Dessuten, hva trengs for å lage en mobiltelefon?

De har helt spesielle egenskaper som en mobiltelefon er avhengig av. Kobolt, grafitt og litium er nødvendig for batteriet. Gull, kobber, sølv, wolfram, tantal og tinn er brukt i kretskortet. Selve prosessoren er laget av silikon, tilsatt fosfor, antimon, arsen, bor, indium og gallium.

By Karina Beumer

Hva er scoop varmepumpe? :: Hvem oppfant Samsung?
Nyttige lenker