Hjem > H > Hvor Kan Man Sende Video?

Hvor kan man sende video?

Nettskyen. Et naturlig valg er å bruke skylagring til å dele videoer med venner og nære. Google Photos, Dropbox, Microsoft OneDrive og Apple iCloud er noen av våre anbefalinger her, og samtlige gjør det lett å organisere og dele videoer med andre.

Les mer

Hvor kan man sende store filer gratis?

Oversikt over noen av de populære gratistjenestene:

  1. Filemail (gratistjenesten): Maks størrelse på 30 GB. Filer tilgjengelig for nedlastning i 7 dager.
  2. WeTransfer (gratistjenesten): Maks størrelse på 2 GB.
  3. DropBox (gratistjenesten): Totalt 2 GB lagringsplass.
  4. Google Drive (gratistjenesten): Totalt 15 GB lagringsplass.
Angående dette, hvordan sende video med outlook? Hvis du bruker nettutgaven av Outlook , og ikke skrivebordsprogrammet, er det veldig enkelt å innlemme video i e-postmeldingene dine:
  1. Trinn 1: Først må du til Youtube for å kopiere lenken til videoen du vil dele.
  2. Trinn 2: Begynn på en ny e-postmelding og lim lenken inn i brødteksten av e-posten.

Hvordan sende video som er for stor?

Lagre filen i en skytjeneste og dele en kobling

Det finnes mange skylagringstjenester som du kan laste opp og deretter dele store filer til. Noen populære skylagringstjenester inkluderer OneDrive, Dropbox, iCloud og Google Drive. Når filen lagres i skyen, kan du inkludere en kobling til dokumentet i e-postmeldingen.
Hvordan sende en video som er for stor? Ved hjelp av Dropbox-mobilappen kan du sende store videoer og filer fra en Android-enhet til en iPhone eller fra en iPhone til en Android-enhet. Med Dropbox-mobilappen kan du sende hvilke som helst store filer, inkludert store videoer, ved hjelp av en delt kobling.

Hvor store filer kan man sende på mail?

Størrelsesgrense for vedlegg

Du kan sende vedlegg på opptil 25 MB. Hvis du har flere vedlegg, kan de ikke være på mer enn 25 MB til sammen. Hvis filen din er større enn 25 MB, legger Gmail automatisk til en Google Disk-link i e-posten i stedet for å legge ved filen som vedlegg.
Ta dette i betraktning, hvordan sende store filer på e-post? Den enkleste løsningen for å sende store filer over e-post er å bruke en tjeneste som WeTransfer. Der kan du laste opp 2 GB med filer, så får du en lenke som skal legges ved i e-posten. Når noen klikker på den har de 7 døgn på seg til å laste ned filene før de slettes igjen.

Derav, hvordan sende store filer fra iphone?

Med Mail Drop kan du sende vedlegg på opptil 5 GB. Du kan sende disse vedleggene direkte fra Mail på Mac, Mail-appen på iPhone, iPad eller iPod touch samt fra iCloud.com på Mac eller PC. Alle filtyper støttes, og vedlegg regnes ikke som en del av iCloud-lagringsplassen din. Angående dette, er wetransfer trygt? Med en PRO-konto hos WeTransfer får du mulighet til å sende større filer. Dessuten kan du kryptere og passordbeskytte filene.

Hvordan sende mange dokument på mail?

Åpne filen du vil sende. Klikk på Send til e-postmottaker på verktøylinjen for hurtigtilgang for å åpne en e-postmelding. Filen vises i meldingsfeltet. Angi aliasene til mottakerne, rediger emnelinjen og meldingsteksten etter behov, og klikk deretter Send.

By Bacon

Hvordan kryptere dokument? :: Hvordan sende flere bilder på mail?
Nyttige lenker