Hjem > H > Hvor Ligger Appbiblioteket?

Hvor ligger Appbiblioteket?

Bruk appbiblioteket til å finne og åpne appene dine

Sveip med fingeren til venstre fra Hjem-skjermen til du ser appbiblioteket. Appene dine er sortert i appbiblioteket etter kategori. Appene du bruker oftest, vises som store symboler du kan trykke på for å åpne appen direkte.

Les mer

Hva betyr Strømintensiv kommando?

I Programvare-listen, hvis du oppdager at noen apper har høy batteribruk, kan du aktivere Strømintensiv kommando og endre innstillingene i App-oppstart for å redusere batteribruken. Også, hvor er biblioteket på iphone? Gå til Hjem-skjermen og sveip mot venstre forbi alle sidene på Hjem-skjermen for å finne Appbibliotek. Trykk på søkefeltet øverst på skjermen, og skriv deretter inn navnet på appen du ser etter. Eller rull opp og ned for å bla i den alfabetiske listen.

Hvordan slette app som ikke er på hjem skjerm?

Nederst på skjermen ser du en rad med favorittapper. Fjern en favorittapp: Fra favorittene dine trykker og holder du på appen du vil fjerne. Dra den til en annen del av skjermen. Legg til en favorittapp: Sveip opp fra bunnen av skjermen. Hvordan legge til på hjem skjerm? Android

  1. Gå til en nettside i nettleseren.
  2. Lag et bokmerke.
  3. Gå til bokmerkebehandlingen.
  4. Trykk lenge på bokmerket du vil lage snarvei til på hjemskjermen, til en meny dukker opp.
  5. Velg Lag snarvei på skrivebordet.

Deretter, hvordan skjule mapper på iphone?

Skjul apper på iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Åpne App Store-appen.
  2. Trykk på kontoknappen , eller bildet eller initialene dine, øverst på skjermen.
  3. Trykk på Kjøpt. Trykk på Mine kjøp hvis du bruker Familiedeling.
  4. Finn appen du vil skjule, sveip til venstre på den, og trykk på Skjul.
  5. Trykk på Ferdig.
Hvordan lage snarvei på skrivebordet iPad? Litt forunderlig begrensning, men det er ikke uvanlig at Apple vil ha full kontroll på ting som dette. Oppsettet av snarveier er enkelt også i Safari, men noe mer gjemt bort enn på Android. For å opprette en snarvei på iOS, må du: Åpne Safari → Åpne en nettside → Del → Legg til på Hjem-skjerm → Velg navn → Legg til.

Så, hvorfor kan jeg ikke slette apps på min iphone?

Hvis du ikke kan slette en app som ikke er laget av Apple, kan du deaktivere foreldrekontroll, og deretter prøve å slette appen igjen. Hvis du trykker og holder på en app på Hjem-skjermen og appene begynner å riste: Trykk på Fjern-symbolet øverst til venstre i appen. Hvordan lukke faner på Ipad? Trykk og hold på fane-knappen nederst til høyre. Velg «Lukk alle fanene».

Hvordan legge til på hjemskjerm iPhone?

Legg til en snarvei på Hjem-skjermen på iPhone eller iPad

  1. Trykk på på en snarvei i Mine snarveier i Snarveier-appen på iOS- eller iPadOS-enheten, og trykk deretter på for å åpne Detaljer.
  2. Trykk på Legg til på Hjem-skjerm.

By Mide

Hva betyr fane? :: Hva betyr Strømintensiv kommando?
Nyttige lenker