Hjem > H > Hva Mener De Med Poststed?

Hva mener de med poststed?

Poststed er et geografisk område med felles postnummer. Større poststeder kan ha flere forskjellige postnummer, og større bedrifter eller organisasjoner kan ha eget postnummer. I Norge angis poststedet etter postnummeret i adresser.

Les mer

Hvordan får man postboks?

Så enkelt er det

  1. Bruk BankID, eller en av de andre mulighetene som kommer opp, og logg inn.
  2. Søk etter ledige postbokser på valgfritt sted.
  3. Velg medlemmene i husstanden som skal motta post i postboksen.
  4. Når bestillingen er gjennomført får du oppgitt din nye postboksadresse.
Folk spør også hva trenger man for å sende en pakke? Slik sender du pakken:
  1. Pakk godt inn det du skal sende.
  2. Mål og vei pakken; sjekk at sendingen er innenfor lengde 35 cm x bredde 25 cm x høyde 12 cm (den må passe i en normal postkasse).
  3. Registrer pakken og betal på nett; velg om den skal hentes fra din postkasse eller du vil levere den på Posten selv.

I forhold til dette, hvordan finne adressen til folk?

Det er Skatteetaten som er ansvarlig for et oppdatert folkeregister, men på skatteetaten.no er det er ikke mulig å søke etter adresser og personopplysninger om andre. Du kan se dine opplysninger i Folkeregisteret på Min side. Og et annet spørsmål, kan ektepar ha forskjellig folkeregistrert adresse? Svar: I utgangspunktet er det ingenting i veien for at dere kan bo på forskjellige adresser. Ekteskapet som institutt bygger likevel på en forutsetning om at dere bor sammen. Det gjøres derfor oppmerksom på at hver av dere vil ha rett til å ta ut øyeblikkelig skilsmisse dersom samlivet har vært avbrutt i minst to år.

Også, kan man ha co adresse?

Du kan legge til eller endre postadresse og c/o hvis du ønsker at posten fra det offentlige skal sendes til en annen adresse enn til den folkeregistrerte adressen din. Dette gjelder også om du bor i utlandet. Du kan ikke ringe oss for å endre postadresse. Derav, kan man være gift og bo hver for seg? Reglene tilsier at et ektepar bare kan bo hver for seg hvis de ikke deler et felles hjem. Det har de bare hvis de besøker hverandre sjeldnere enn hver tredje måned, ifølge skatteetaten.

Hva koster leie av postboks?

Liten postboks, 1-2 brukere kr 1052. Pr. ekstra bruker kr 526. Stor postboks, 1-2 brukere kr 1648. Dessuten, kan man leie postboks? Avtalen om leie av postboks inngås mellom leietaker og Posten Norge AS (Posten). Ved inngåelsen av avtalen får leietaker to nøkler til postboksen. Eventuelle ekstranøkler må leietaker selv skaffe.

Folk spør også hva koster det å sende et brev i norge?

Vekt inntilInntil 2 cm tykk2–7 cm tykk
100 g28,–55,–
350 g46,–55,–
1 kg90,–100,–
2 kg125,–135,–

By Kolb Timmins

Hva er C4 skruer? :: Hva står forkortelsen C o for?
Nyttige lenker