Hjem > H > Hvor Lenge Har Man En Film Når Man Leier På Viaplay?

Hvor lenge har man en film når man leier på Viaplay?

En leiefilm kan du strømme eller laste ned så mange ganger du vil i løpet av 48 timer. En kjøpefilm eier du, men digitalt på Viaplay.

Les mer

Hvor mye koster det å leie film på Viaplay?

Prisen for å leie en film der i 48 timer er typisk på rundt en femtilapp per film. Å kjøpe dem er hakket dyrere, fra en hundrelapp til omtrent 150 kroner, altså omtrent det man gir for en DVD av samme film. Les også: Hvordan laste ned innhold fra Viaplay. Hvordan få tilgang til Viaplay? Kom i gang med Viaplay

  1. Gå til signup.viaplay.no.
  2. Velg T-We fra Telenor som leverandør.
  3. Skriv inn kunde- /abonnementsnummer, postnummer og e-postadresse.
  4. Velg et passord og fyll ut resten av informasjonen du blir bedt om.
  5. Begynn å se dine favorittfilmer og serier!

Hvor finner man min liste på Viaplay?

For å se samtlige titler så klikker du enten på Fortsett å se eller på Aktivitetslisten som du finner i menyen under Ditt navn øverst i høyre hjørnet på hjemmesiden. For å ta bort en tittel fra listen så trykker du bare på krysset øverst i høyre hjørnet så forsvinner den umiddelbart. Hvor kan jeg leie verdens verste menneske? 2021, 2h 8min - drama, komedie

"Verdens verste menneske" finnes nå for kjøp og å leie på iTunes, Rakuten TV, Viaplay Rent & Buy og SF Anytime og å strømme på Google Play.

Man kan også spørre hvordan kaste folk ut av viaplay?

Om du har sett på Viaplay hos en kompis og glemt å logge ut kan du bytte passordet ditt via nettsiden vår. Når du har gjort dette vil kontoen logges ut av samtlige enheter innen 24 timer. Hvor mye koster abonnement på Viaplay? Pakken med filmer og TV-serier koster 99 kroner per måned. Viaplay Sport koster 299 kroner måneden.

Også, hvor mye koster det å ha viaplay?

Viaplay koster 129 kr i måneden med abonnementer gjennom Viaplay, men med Strim er Viaplay inkludert i prisen med våre abonnementer Strim Mye/Mest og Strim Mye/Mest +Sport. Strim tillater to samtidige strømmer, men med Viaplay i ditt abonnement* har du tilgang til to strømmer i Viaplay-appene i tillegg. Hvor kan man se Nokas filmen? "Nokas" finnes nå for kjøp og å leie på iTunes, Rakuten TV og SF Anytime.

Man kan også spørre hvorfor får jeg ikke sett på viaplay?

Prøv en annen enhet eller nettleser

Du kan prøve å spille av noe på Viaplay gjennom en annen støttet enhet. Du kan se alle enhetene vi støtter her. Hvis du bruker en datamaskin kan du også prøve å bytte nettleser. Viaplay har støtte for følgende nettlesere: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, og Safari.

By Vivica

Hvordan skanne fra mobil? :: Hvor leie James Bond?
Nyttige lenker