Hjem > H > Hvor Lang Tid Tar Det Å Lade Airpods Etui?

Hvor lang tid tar det å lade AirPods etui?

Når AirPods er tom for batterilevetid, må du returnere dem til ladeetuiet for å lade opp. Når du er inne i ladeetuiet, AirPods blir mer eller mindre fulladet i løpet av 15 minutter. Etter at det har gått 15 minutter, har du omtrent 3 timers batterilevetid på AirPods.

Les mer

Hvorfor lader ikke AirPods etui?

Statuslampen skal slå seg på i noen sekunder og deretter av igjen mens etuiet fortsetter å lades. Hvis lampen ikke slår seg på, må du flytte etuiet. Hvis etuiet fortsatt ikke lades, må du prøve å lade med kabelen som fulgte med etuiet. Kan AirPods lades trådløst? Det er enkelt å lade med det trådløse ladeetuiet. Du legger bare AirPods i etuiet og plasserer det på en Qi-ladeplate. LED-indikatoren foran på etuiet viser at AirPods lader. Og når du ikke har ladeplaten for hånden, kan du lade via Lightning-porten.

Kan man kjøpe nytt etui til AirPods?

Hvis du mister en AirPod eller ladeetuiet, kan du kjøpe en erstatning. Erstatningsproduktet vil være nytt. Er AirPods 1 vanntett? AirPods (1. og 2. generasjon), ladeetuiet, AirPods Max og Smart Case er ikke vanntette eller vannbestandige, så pass på at det ikke kommer fukt i noen av åpningene.

Hva er forskjellen på AirPods 2 og 3?

De nye AirPods 3 kommer med et MagSafe trådløst ladeetui som har opptil 30 timers ladetid inne. Apple tar også 20 dollar mindre enn det gjorde for AirPods 2. Og du får MagSafe og et trådløst ladeetui, to ting mangler fra AirPods 2. Apple har redusert prisen på AirPods 2 også, nå som de har blitt erstattet av AirPods 3. Kan AirPods Pro lades trådløst? Du kan lade AirPods Pro trådløst via Qi mens du lader en iPad via USB-C-kontakten og to telefoner via USB-A-kontaktene. Lad tre enheter samtidig, for eksempel iPhone 12, AirPods Pro og iPad 10.2.

Så, hvordan se forskjell på airpods 1 og 2?

AirPodsAirPods

Se i Innstillinger

  • Gå til Innstillinger > Bluetooth.*
  • Finn AirPods i listen (for eksempel «Johns AirPods»).
  • Trykk på Mer info-knappen ved siden av AirPods, så ser du modellnummeret.
Deretter, hva er qi ladeetui? Med et trådløst ladeetui fra Apple blir det enda enklere å lade dine trådløse Apple AirPods hodetelefoner. Ladeetuiet gir deg opptil 24 timer ekstra spilletid og lades ved å plassere det på hvilken som helst trådløs Qi-kompatibel ladematte. På dette produkt får du 3 mnd.

Hvorfor vil ikke AirPods koble til Mac?

Hvis du ikke kan koble til Macen

Sørg for at du har en Mac med nyeste versjon av macOS. Legg begge AirPods i ladeetuiet, og sørg for at begge AirPods lader. For å være sikker på at Bluetooth er på, velger du Apple-menyen  > Systemvalg, og deretter klikker du på Bluetooth.

By Almena Keyser

Hvorfor lader ikke AirPods etui? :: Hvor lenge må AirPods lade?
Nyttige lenker