Hjem > H > Hvor Mye Koster 1 Gb Fra Telenor?

Hvor mye koster 1 GB fra Telenor?

Følgende datapakker kan bestilles: Engangspakke 1 GB til 79,- Engangspakke 5 GB til 149,- 3-dagers datapakke 15 GB til 199,-

Les mer

Tilsvarende, hva bruker mest data?

Å se video og film er desidert den aktiviteten som sluker mest data. Skal du reise bort og vil se på film, kan det være smart å laste ned det du vil se mens du er tilkoblet wifi og se innholdet senere i offline-modus. Hvor mye koster 8 GB Telenor?

Frihet 8 GB
Månedspris429,-
SMS/MMS/TaleFri bruk
Data (inkludert)8 GB
Data pr MB (maks 399,-)5,-

Følgelig, hvor lang tid varer 1 gb?

1 GB (eller 1000 MB) er mest sannsynlig den minste datapakken du vil ha. Med denne datapakken kan du surfe på nett og sjekke e-post i opptil 40 minutter per dag. Det er ikke så veldig mye, men det holder ofte for de som ikke bruker mobilen så mye. Når det er sagt, kan apper for sosiale medier bruke mye mer enn dette. Hvor mye er 1 GB lagring? Gigabyte: Et Gigabyte er ca 1000 Megabyte. Et Gigabyte er fortsatt et svært vanlig begrep som brukes i disse dager når det refereres til diskplass eller harddisklagring. 1 Gigabyte med data er nesten dobbelt så mye data som en CD-ROM kan holde. Men det er omtrent tusen ganger kapasiteten til en 3-1/2 diskett.

Folk spør også hvor mye koster ubegrenset data hos telenor?

699,-/md. Bruker du over 100 GB senkes hastigheten til 3 Mbit/s. Hvis du vil øke hastigheten igjen, kan du kjøpe en Hastighetsreload. Ubegrenset data gjelder i Norge/EU/EØS. Også, hvordan kjøpe ekstra gb telenor? Bestill i Mitt Telenor-appen på mobilen, eller ved å logge på Mine Sider og gå til Mine abonnement og Tjenester (Ekstrasurf). Du kan også sende en SMS med «BESTILL DATA 1GB» til 1999.

Du kan også spørre hva er datakontroll telenor?

Datakontroll Norge

Tjenesten sørger for full stopp på bruk av data når inkludert mengde er brukt opp, og gjelder i Norge og EU/EØS. Andre abonnement aktiveres tjenesten på Mine sider eller ved å sende SMS Bestill DKN til 1999. Vil du ha mer data når bruken er sperret, kan du bestille en ekstra datapakke.
Hvilken apper bruker mest mobildata? Under «History» kan du se hvilke tidspunkt du bruker mest mobildata, Wi-Fi eller dataroaming. For å sjekke hvilke apper som bruker mest mobildata, trykker du på symbolet «App Tracker» nederst på skjermen.

Tilsvarende, hvor mye er 100 gb i bruk?

For 100 GB får du 125 timer strømming av VG-TV, 85 timer strømming av NRK nett-TV, 40 timer strømming av Netflix. Dermed er også underholdning for hele familien sikret på tur.

By Stephannie

Hvordan få mer diskplass mac? :: Hvordan sjekke kapasitet på iPhone?
Nyttige lenker