Hjem > H > Hvor Mye Er Det For Viaplay I Måneden?

Hvor mye er det for Viaplay i måneden?

Hva koster Viaplay? Viaplay koster 129 kr i måneden med abonnementer gjennom Viaplay, men med Strim er Viaplay inkludert i prisen med våre abonnementer Strim Mye/Mest og Strim Mye/Mest +Sport.

Les mer

Angående dette, er netflix gratis i en måned?

Netflix tilbyr ikke gratis prøveperioder, men du kan endre abonnement eller avslutte på nettet når som helst hvis du finner ut at Netflix ikke passer for deg. Det finnes ingen kontrakter, ingen kanselleringsavgifter og ingen forpliktelser. Du kan registrere deg for Netflix og få alt Netflix har å by på. Hvordan laste ned Viaplay på Philips Smart TV? Har du en Android TV av merket Sony, Philips, TCL eller Nvidia Shield så kan du se vårt utvalg direkte på din enhet. Viaplay-appen finnes i de fleste tilfeller tilgjengelig på startskjermen, om ikke så kan du finne den i Google Play Store. Søk etter Viaplay og klikk på Installer.

Tilsvarende, hvordan få viaplay på norsk?

Hvilke lydspor som finnes tilgjengelige står på filmens informasjonsside. Når du har startet filmen du vil se kan du velge ønsket språk i spilleren. Til å begynne med er norsk språk lagt inn som standard. Hvordan bruke Viaplay kode? Gå til viaplay.no/redeem via en nettleser (på en data/mobil/nettbrett) for å aktivere tilbudet. Fyll inn koden i feltet og klikk Fortsett. Fyll inn e-postadressen du vil bruke koden med. Er du en ny kunde vil du være nødt til å registrere en konto under aktivering av rabattkoden.

Hvordan fylle ut koden på Viaplay?

Du får verdikoden din når du har kjøpt utvalgte produkter for minimum 799 kr på Elkjøp. Koden er gyldig til og med . Gyldig kun for nye Viaplay-kontoer. Koden gjelder for pakken Viaplay med serie og film, og kan ikke kobles til en pakke som inneholder sport. Folk spør også hvordan aktivere viaplay på altibox? Slik gjør du

  1. Velg Viaplay for 50 poeng på 'Mine sider'.
  2. Klikk på Viaplay-ikonet under menyvalget 'strømmetjenester' på Altibox-dekoderen.
  3. Følg instruksene på skjermen for å logge inn.

Hvordan finne abonnementsnummer Allente?

Trykk du på «Logg inn Min Side» og «Jeg er ny bruker». Fyll inn feltene «Abonnementsnummer» og «Programkortnummer». Du finner abonnementsnummer på faktura, og programkortnummeret på programkortet i boksen. Programkortnummeret starter på 01 og har 12 siffer. Følgelig, hvordan se viaplay med allente? Velg Allente (Viasat) i nedtrekksmenyen. Sjekk at kundeinformasjonen stemmer. Mye er forhåndsutfylt, for å gjøre det enklest mulig for deg (men du kan gjerne legge inn en annen e-post om du ønsker). Fyll inn ønsket passord, bekreft din alder og at du godkjenner Viaplay sine vilkår, og klikk deretter aktiver.

Angående dette, hva er viaplay originals?

Viaplay Originals er spennende serier som Viaplay har vært med på å produsere, eller eier rettighetene til.

By Lema Dadd

Hvordan legge inn Vipps på telefonen? :: Hvordan oppdatere TV 2 Play?
Nyttige lenker