Hjem > H > Hvordan Aktivere Nytt Bankkort?

Hvordan aktivere nytt bankkort?

Har du fått nytt kort og skal handle på nett? Da må du aktivere kortet først. Dette gjør du enten med å bruke kortet i butikkterminal og taste inn PIN, eller du kan aktivere kortet i mobilbanken eller nettbanken under menyvalget Kort.

Les mer

Følgelig, hvordan bruke bankkort på mobil?

Betal med kort, klokke eller mobil

  1. Legg kortet inn i Google Pay (gjelder foreløpig Visa-kort, men snart også MasterCard).
  2. Legg kortet inn i Garmin-, Fitbit eller android wear-klokke og betal med den (gjelder foreløpig Visa-kort, men snart også MasterCard).
  3. Tæpp kortet direkte, dvs legg det inntil betalingsterminalen.
Hvordan betale med Samsung? Samsung Pay

Lar deg betale med mobilen i vanlige betalingsterminaler der du vanligvis ville brukt vanlig bank- eller kredittkort. Betalingen gjøres ved å holde telefonen mot betalingsterminalen og bekrefte betalingen med fingeravtrykk.

Deretter, kan man betale med vipps på kiwi?

I dag har butikkene våre betalingsterminaler fra leverandøren Nets som ikke har løsning for Vipps mobilbetaling. Vi er i gang med å bytte betalingsterminaler i butikkene våre, som muliggjør enda flere betalingsformer enn i dag. Man kan også spørre hvordan betale med lommebok? Fyll på et kort med digitale penger

  1. Trykk på kortet med digitale penger i Lommebok-appen.
  2. Trykk på Fyll på penger.
  3. Velg beløpet du ønsker å overføre til kortet, og trykk på Legg til.
  4. Velg kortet du ønsker å betale med, og fullfør transaksjonen med Face ID eller Touch ID.

Hvordan aktivere Coopay?

Hvordan ta i bruk Coopay? Tjenesten aktiveres i Coops medlemsapp, «Mitt Coop». Neste gang du er i butikken, velger du betaling med Coopay, åpner appen og scanner QR-koden på samme sted der medlemskortet skannes. Hvordan få DNB på Apple Pay? Som nevnt av flere andre DNB-kunder er det ikke mulig å knytte kortene til Apple Pay. DNB selv argumenterer med at få butikker tilbyr å betale med dette, og at de selv vil satse på Vipps.

Deretter, hvem godtar apple pay?

De 9 bankene som støtter Apple Pay i Norge er Monese, Monobank, Nordea, Revolut, Santander Consumer Finance, Sbanken, ST1, Komplett Bank og Storebrand. I forhold til dette, hvordan bruke lommebok på iphone? Slik legger du til et ombordstigningskort, en billett eller et annet kort i Lommebok på iPhone

  1. Åpne appen, e-posten, varselet eller annen kommunikasjon som inneholder ombordstigningskortet, billetten eller et annet kort.
  2. Trykk på Legg til i Lommebok.
  3. Følg instruksjonene på skjermen.

Så, kan jeg betale med iphone?

Du kan bruke din iPhone og Apple Pay til å betale i butikker, i apper og på nett. For å bruke Apple Pay med iPhone må du ha en iPhone 6 eller nyere med iOS 11.3 installert.

By Hyozo Molinaro

Hvordan har innvandring påvirket norsk språk? :: Hva er Tæpping?
Nyttige lenker