Hjem > H > Hvor Lenge Skal Iphone Ligge I Ris?

Hvor lenge skal iPhone ligge i ris?

La mobilen ligge i posen med i ris i minst 24 timer, og vend den innimellom. Det er også mulig å bruke en stekeovn til å "bake" ut fuktigheten som har satt seg lang inn og ikke direkte blir eksponert for luft. Stekeovn bør kun brukes på telefoner hvor man kan fjerne batteriet.

Les mer

Deretter, hvordan tørke tlf?

Hvordan tørke mobilen

  1. Skru av mobilen. Gjør dette så snart som mulig for å unngå kortslutning.
  2. Fjern batteriet. Det er også anbefalt å ta ut både SIM- og minnekort og tørke disse.
  3. Rens og tørk mobilen. Tørk mobilen og fjern så mye vann som mulig ved å bruke tørkepapir eller et håndkle.
  4. Varm opp mobilen.
  5. Vær tålmodig.
Hva dekker forsikring på mobil? dekker som hovedregel tingene dine ved brann, tyveri og vannskade. dekker i tillegg fysisk skade på tingene dine hvis du har hatt uhell/uflaks. Når du tenker på å bruke innboforsikringen på mobil, pc eller nettbrett, er det alltid smart å sjekke at det lønner seg med tanke på hva du må betale i egenandel.

Dessuten, hvor vanntett er iphone 13?

iPhone 13 og iPhone 13 mini har blitt testet under kontrollerte laboratorieforhold og er sprut-, vann- og støvbestandige med en rangering på IP68 i henhold til IEC-standard 60529 (maksimal dybde på 6 meter i opptil 30 minutter). Er iPhone 10 vanntett? I likhet med de fleste andre toppmodeller om dagen, er også Iphone X vann- og støvtett (IP67), men ironisk nok sier Apple at vannskader ikke dekkes av garantien.

Deretter, er iphone 12 pro vanntett?

Svaret er selvfølgelig ja; Apples iPhone 12 er vanntett. Og det er det også iPhone 12 Pro, iPhone 12 Mini og iPhone 12 Pro Max. Så når du kjøp en ny iPhone 12, ikke bare får du OLED -skjermer over hele serien og 5G, men du får også full IP68 -sertifisering for vann- og støvbestandighet. Hvor mye koster det å bytte skjerm iPhone 11?

ModellPrisUtføres på timen
iPhone Xs Max4699 kr
iPhone 113199 kr
iPhone 11 Pro4199 kr
iPhone 11 Pro Max4699 kr

Hvor lang garanti på mobil?

Klagefristen er to eller fem år

Kor lenge du kan klage, avheng av kor lenge tingen er meint å vare ved vanleg bruk. PC og mobiltelefon er eksempel på varer med fem års klagefrist. Du har to års klagefrist når du kjøper noko frå ein privatperson (kjøpslova).
Hvor mye koster det å bytte skjerm på iPhone 11?

iPhone 5s2 080 kr
iPhone 11 Pro Max4 360 kr
iPhone 12 mini3 220 kr
iPhone 123 790 kr
iPhone 12 Pro3 790 kr

Så, er iphone 11 pro vanntett?

Glasset på baksiden skal ha blitt kraftigere enn glasset i forgjengeren, og Apple skryter også av forbedringer i vanntettingen. Både iPhone XS og iPhone 11 Pro er IP68-sertifisert, men 11 Pro skal tåle å ligge opptil 4 meter under vann i 30 minutter, mens XS tåler maks 2 meter.

By Ziegler

Hvordan få vann ut av høyttaleren på mobilen app? :: Kan man dusje med iPhone 11?
Nyttige lenker