Hjem > H > Hvordan Få Vann Ut Av Høyttaleren På Mobilen App?

Hvordan få vann ut av høyttaleren på mobilen app?

Sonic er en app som hevder å kunne fjerne vann fra iPhone-høyttaleren din. Sonic er en av de siste appene for grøfteanstrengelser du kan bruke hvis iPhone-en din har blitt tappet i vann og høyttalerne ikke høres riktig ut. Appen lar deg spille av lyd på forskjellige frekvenser fra så lavt som 258Hz til over 1100Hz.

Les mer

Hvordan fikse mobilen når den er våt?

Den våte mobilen bør helst få hvile på en seng av ukokt ris eller Rice Krispies i 48 timer før du skrur den på igjen. Man kan også spørre hvordan fikse en vannskadet iphone? Den neste råden kan virke dum, men det viste seg å ha resultatene i å løse vannskader: Finn en veske med glidelås, sett iPhone inni og deretter fyll den resterende plassen med ris. Risen vil trekke ut fuktighet fra enheten hvis du lar den i vesken i et par dager. Deretter bør iPhonen tørkes i et par dager.

Dessuten, hvordan tørke en iphone?

Dunk iPhone forsiktig mot hånden, med Lightning-kontakten vendt ned, for å fjerne mest mulig væske fra innsiden. Legg iPhone på et tørt sted med litt trekk. For å tørke iPhone raskere kan du plassere den foran en vifte som blåser kald luft direkte inn i Lightning-kontakten. Dessuten, hvor vanntett er iphone 8? Du trenger heller ikke bekymre deg for det våte element, ettersom iPhone 8 er både vann- og støvtett.

Er iPhone 13 Pro Max vanntett?

iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har, i henhold til IEC-standard 60529, en rangering for sprut-, vann- og støvbestandighet på IP68 (maksimal dybde på 6 meter i opptil 30 minutter). Og et annet spørsmål, hvordan tørke våt telefon? La mobilen ligge i posen med i ris i minst 24 timer, og vend den innimellom. Det er også mulig å bruke en stekeovn til å "bake" ut fuktigheten som har satt seg lang inn og ikke direkte blir eksponert for luft. Stekeovn bør kun brukes på telefoner hvor man kan fjerne batteriet.

Følgelig, hvordan tørke en mobiltelefon?

Hvordan tørke mobilen

  1. Skru av mobilen. Gjør dette så snart som mulig for å unngå kortslutning.
  2. Fjern batteriet. Det er også anbefalt å ta ut både SIM- og minnekort og tørke disse.
  3. Rens og tørk mobilen. Tørk mobilen og fjern så mye vann som mulig ved å bruke tørkepapir eller et håndkle.
  4. Varm opp mobilen.
  5. Vær tålmodig.
Hvordan tørke iPhone 11? Slik tørker du iPhone: Dunk iPhone forsiktig mot hånden med Lightning-kontakten vendt ned for å fjerne overflødig væske. Legg iPhone på et tørt sted med litt trekk. La det gå minst 30 minutter før du lader enheten ved bruk av en Lightning-kabel eller kobler til Lightning-tilbehør.

Hvor lang garanti er det på iPhone?

Produktgarantien din. Apples begrensede garanti dekker iPhone og Apple-merket tilbehør mot produksjonsfeil i ett år fra datoen du kjøpte produktet. Apples begrensede garanti kommer i tillegg til rettighetene som er nedfelt i forbrukerlovgivningen.

By Ratcliffe

Hvordan suge ut ørevoks hjemme? :: Hvor lenge skal iPhone ligge i ris?
Nyttige lenker