Hjem > H > Hvor Levere Brukte Mobiltelefoner?

Hvor levere brukte mobiltelefoner?

Gjenvinning

  • Mobiler kan leveres inn til forsvarlig gjenvinning hos alle som selger mobiltelefoner, eller til kommunale gjenvinningsstasjoner rundt omkring i Norge.
  • Innlevering trenger ikke å skje i den samme butikken hvor du kjøpte mobilen - alle elektronikkforhandlere plikter å ta imot den type utstyr de selv selger.

Les mer

Også, hvordan fungerer mobilpant?

Når du kjøper ny mobil, er det ikke alltid man har en plan for hva man skal gjøre med den gamle. Blir den kanskje liggende i en skuff? Nå har vi et nytt alternativ til deg, nemlig MobilPant. Det betyr at du kan få rabatt på den nye mobilen du kjøper ved å sende inn din gamle mobil til oss. Man kan også spørre hva gjør man med gamle telefoner? Alle elektronikkforhandlere og kommunale avfallsmottak er forpliktet til å ta imot skadet eller ødelagte elektroniske produkter som de selger selv, uansett om de selger det samme merket eller ikke. Du kan også returnere gammel elektronikk hos miljøstasjoner.

Angående dette, har elkjøp mobilpant?

Gamle smarttelefoner, iPhone, nettbrett, iPad, PC-er, Mac og smartklokker er gyldig valuta hos Elkjøp! Lever dine gamle produkter, og få rabatter du kan bruke på ditt neste kjøp hos Elkjøp. Dette er en enkel og smart måte å resirkulere gamle enheter på, og du får nye enheter til en lavere pris. Ta dette i betraktning, hva gjør man med gamle iphoner? Lever din gamle enhet i en av våre Eplehuset-butikker. Du kan gjøre en verdivurdering av din gamle telefon, nettbrett eller Mac her før du går til butikken. Innbyttesummen kan knyttes opp mot et kjøp eller en tilgodelapp som kan benyttes i våre butikker.

Hvor kaster man gamle telefoner?

Alle elektronikkforhandlere og kommunale avfallsmottak er forpliktet til å ta imot skadet eller ødelagte elektroniske produkter som de selger selv, uansett om de selger det samme merket eller ikke. Du kan også returnere gammel elektronikk hos miljøstasjoner. Også, hvor mye er iphone 7 verdt?

iPhone-modellPotensiell verdi (god stand)
8 iPhone Plus$ 264
iPhone 7$ 123
7 iPhone Plus$ 187
iPhone 6s Plus$ 124

Du kan også spørre har power mobilpant?

Mange av oss har en brukt mobiltelefon, PC eller kanskje til og med en vaskemaskin som vi ikke bruker lenger. Nå kan du pante det du ikke trenger hos oss, og la andre ta nytte av det. Dessuten, hvor kan man pante elektronikk? Hos Power kan du levere både fungerende og ødelagte produkter uten kostnad. Du kan til og med få pant for det!

Hva kan man pante på power?

På hvitevarer og TV-er vil det være en flat pant på kr. 100,-, mens det på andre el-artikler, som kjøkkenmaskiner, støvsugere etc., kun tilbys en symbolsk sum i pant.

By Len

Hvordan kaste mobil? :: Er HBO inkludert i Altibox?
Nyttige lenker