Hjem > H > Hvor Kan Jeg Laste Ned Powerpoint Gratis?

Hvor kan jeg laste ned PowerPoint gratis?

Slik laster du ned en gratis prøveversjon av PowerPoint

Du blir sendt til Office sin hjemmeside. Klikk på «Skaff deg Office»-knappen. Klikk på alternativet «Prøv gratis i én måned». Klikk på «Prøv gratis i én måned»-knappen igjen.

Les mer

Hvor kan jeg finne produktnøkkel?

Finne produktnøkkelen for Office

  1. Hvis du lastet ned Office fra en nettbutikk, skal produktnøkkelen være i bekreftelsen du fikk på e-post.
  2. Hvis du ikke fikk en bekreftelse, kan du se i søppelpostmappen.
  3. Hvis Office ble levert med en boks, kort eller plate, kan du se på kortet eller emballasjen.
Hvordan installere Office 2019? Velg Tjenester og abonnementer, øverst på siden, finn Office-produktet du vil installere på denne siden, og velg Installer. Hvis du vil installere Office på et annet språk eller installere 64-bitersversjonen, velger du koblingen Andre alternativer.

Man kan også spørre hva inngår i office 365?

Med et abonnement på Microsoft 365 kan du få følgende:

  • De nyeste Office-appene, som Word, Excel, PowerPoint og Outlook.
  • Muligheten til å installere på PC-er, Mac-maskiner, nettbrett og telefoner.
  • 1 TB OneDrive-lagringsplass i skyen.
  • Funksjonsoppdateringer og -oppgraderinger som ikke er tilgjengelig andre steder.
Dessuten, er word gratis på macbook? Det følger gratis med alle Mac-er, iPhone-er og iPad-er, og er en del av en «kontorpakke» hvor også Numbers (regneark) og Keynote (presentasjoner) følger med.

Ta dette i betraktning, hvor mye koster word på mac?

For norske brukere koster det 649 kroner for et 12 måneders abonnement på Office 365 Personal. 12 måneders abonnement på Office 365 Home for opptil seks personer koster 899 kroner, mens Office 365 Business Premium koster 1529 kroner i året. Hvordan bruke Word på Mac? Før du begynner å aktivere, må du løse inn og installere Office på EN PC eller Mac hvis du ikke allerede har gjort det. Velg Finder > Programmer på den øverste menylinjen, og rull ned til Microsoft Office-appene. Åpne en Office-app, for eksempel Microsoft Word, og velg Kom i gang i Boksen Hva er nytt som åpnes.

Hvordan bruke Word uten internett?

Hvis du trenger å arbeide på et sted uten en Internett-tilkobling, må du sørge for å laste ned og åpne dokumentene du vil bruke på den mobile enheten, før du kobler fra. Hvordan åpne delt word dokument? Når noen deler et Word-dokument med deg, inneholder e-postmeldingen du mottar, en kobling som åpner dokumentet i nettleseren: i Word for nettet. Velg Rediger dokument > Rediger i nettleseren. Hvis noen andre arbeider på dokumentet, ser du tilstedeværelsen deres og endringene de gjør.

Hvordan overføre Office fra en Mac til en annen?

Bruk Overføringsassistent til å kopiere alle dokumenter, apper, brukerkontoer og innstillinger til en ny Mac fra en annen datamaskin. Overføringsassistent kopierer alle filene dine til den nye Macen, slik at du ikke behøver å kopiere filene manuelt.

By Jacoba Lema

Hvor kan jeg finne produktnøkkel? :: Hvordan laste ned Microsoft Office gratis?
Nyttige lenker