Hjem > H > Hvor Finner Jeg Øvelseskjøringsbevis?

Hvor finner jeg Øvelseskjøringsbevis?

Når du har fullført trafikalt grunnkurs, kan du finne ditt øvelseskjøringsbevis på Din side.

Les mer

Hvordan få Øvelseskjøringsbevis på mobil?

Nå kan du få tilgang til ditt øvelseskjøringsbevis direkte i e-Boks appen via tjenste «Mine bevis». Tjensten tilbys i samarbeid med Statens Vegvesen. This opens in a new window. Med øvelseskjøringsbevis direkte i e-Boks appen, gir det større frihet til øvelseskjøring når det skulle passe. Derav, hvor lang tid tar det å få trafikalt grunnkurs bevis? Når trafikkskolen har registrert opplæringen vil det bare gå noen dager før du har dette i posten. Du kan også laste det ned på mobilen din hvis du har bank id og kan logge deg på din side på www.vegvesen.no.

Man kan også spørre har ikke fått Øvelseskjøringsbevis?

Ta kontakt med Statens Vegvesen for å få dette tilsendt. Om du ikke har fått tilsendt ditt øvelseskjøringsbevis i din digitale postkasse, vil det komme en blank side opp etter at du har lagt til tjenesten. Når ditt bevis er innhentet, vil dette bli lagt til på profilen din. Hvordan bestille nytt Øvelseskjøringsbevis? Har du mistet beviset ditt? Logg inn på vegvesen.no/dinside og finn beviset ditt der. Du kan også ta kontakt med en trafikkstasjon for å få tilsendt et nytt.

Hvordan bestille nytt øvelseskjøre bevis?

Hei! Kurset ditt er gyldig. Du trenger ikke ta det på nytt selv om dato på beviset ditt skulle gå ut, men du trenger et nytt bevis. Nå finner du også øvelseskjøringsbeviset digitalt på Din side og på Altinn.no, du trenger ikke ha med beviset på papir så lenge du har bankid og mobil med deg. Hva er straffen for å øvelseskjøre uten L? Bot på 8.000 kroner

– Det finnes faste bøtesatser for ulovlig øvingskjøring med tanke på at alderskravet ikke er oppfylt. Det må antas at det vil bli brukt samme beløp for ikke å ha fullført trafikalt grunnkurs, hvilket vil si 8.000 kroner dersom saken anmeldes.

Hva kan bli konsekvensene av ulovlig øvelseskjøring?

Hva kan være konsekvensene være hvis jeg øvelseskjører uten ledsager? Det er forbudt å øvelseskjøre uten ledsager. Blir du tatt for kjøring uten gyldig førerkort, blir du anmeldt og får sperrefrist på 2 år. Blir du tatt tre ganger med samme bil, beslaglegges bilen og gis bruksforbud i tillegg. Kan man øvelseskjøre uten førstehjelp? Inntil videre får elevene øvelseskjøre uten å ha gjennomført førstehjelpsdelen av trafikalt grunnkurs. Grunnen til det er at elevene fysisk må samles til praktisk øving i førstehjelp, og det er vanskelig slik situasjonen er nå. Resten av grunnkurset kan du nå ta på internett.

Hvor lenge varer det obligatoriske kjøretimene?

I dag går aldri kjøretimene «ut på dato», noe som betyr at uansett hvor lenge siden det er man gjennomførte kjøreopplæringen, kan man kjøre opp.

By Sivia Palmitessa

Hvor lang tid brukte dere på trinn 3? :: Hvordan skrive en god Sponsorsøknad?
Nyttige lenker