Hjem > H > Hvordan Få Frem Apple Pay?

Hvordan få frem Apple Pay?

Slik setter du opp Apple Pay

For å kunne bruke Apple Pay er du først nødt til koble et kredittkort til din «Wallet» på iPhonen din. Gå inn på Innstillinger --> Wallet og Apple Pay --> Legg til kreditt- eller debetkort. Eventuelt kan du gå rett til Wallet-appen og gjøre det derfra.

Les mer

Også, kan man bruke apple pay i norge?

Aktiverer de funksjonen, kan de nå betale med iPhone-en eller Apple Watch-en i en rekke norske butikker. For betalingsterminaler som i dag kan ta i mot kontaktløs betaling fra bankkort, med «tæpping», kan ta i mot Apple Pay-betalinger, også. Du kan også spørre hvordan betale med wallet? Alltid enkelt.

  1. Dersom du allerede har et Visa-kort tilknyttet iTunes-kontoen din, åpner du “Wallet” appen, skriver inn sikkerhetskoden på ditt Visa-kort og følger instruksjonene.
  2. Du kan også velge å legge til kortet manuelt eller ved å skanne kortet med kameraet på din iPhone.

Dessuten, hvilke kort støtter apple pay?

Nå har også BRAbank, St1, Storebrand, Danske Bank, Komplett Bank, OBOS-banken, American Express og Fana Sparebank kastet seg på lasset, samt at de internasjonale aktørene Monese og Revolut tilbyr kort med Apple Pay-tilgang til sine norske kunder. Deretter, hva er et forhåndsbetalt kort? Et forhåndsbetalt kort er et kort med forhåndsbetalt kreditt.

Hvilke butikker tar Google Pay?

Hvor og hvordan Google Pay kan brukes i butikker

Du kan bruke tjenesten i utvalgte supermarkeder, apoteker, restauranter, klesbutikker, bensinstasjoner, parfymerier og hos andre forhandlere som godtar mobilbetalinger.
Kan man bruke MobilePay i Norge? MobilePay ble lansert i Norge i 2015 og er lastet ned over 300 000 ganger. Antall brukere er ikke oppgitt. MobilePay kunne brukes i over 1 200 fysiske butikker og nettbutikker i tillegg til appene RuterBillett og NSB.

Følgelig, hvordan få apple card i norge?

Fysisk kort fra Apple Card kan bestilles i Wallet-appen. Hvordan aktivere Tæpping? Kortet aktiveres ved førstegangsbruk i chip terminal. Hold kortet inntil terminalen – du får da beskjed om å stikke det inn og taste PIN. Deretter er kortet klart for kontaktløs betaling.

Tilsvarende, hvorfor støtter ikke dnb apple pay?

Som nevnt av flere andre DNB-kunder er det ikke mulig å knytte kortene til Apple Pay. DNB selv argumenterer med at få butikker tilbyr å betale med dette, og at de selv vil satse på Vipps. Allikevel har de valgt å åpne for Google Pay, selv om konseptet er det samme.

By Myles Mezza

Når ble Åssiden en del av Drammen? :: Når får DNB Apple Pay?
Nyttige lenker