Hjem > N > Når Får Dnb Apple Pay?

Når får DNB Apple Pay?

- Mobilbetaling i butikk vil være et viktig betalingsmiddel i fremtiden, sier Rasmus Figenschou i DNB. Apple Pay-støtte i Norge ble kunngjort og lansert 20. juni samme år.

Les mer

Følgelig, hvilke butikker tar apple pay?

Du kan bruke Apple Pay i alle butikker over hele verden som aksepterer kontaktløse Mastercard eller Visa-kort. Du kan også bruke Apple Pay i nettbutikker og apper hvis de har en avtale om betaling med Apple Pay. Man kan også spørre hva koster det å bruke apple pay? Koster det noe ekstra å bruke Apple Pay? Nei. Apple Pay er gebyrfritt – i butikker, på nettet og i apper.

Dessuten, hvilke banker tilbyr google pay?

bankenGoogle Pay

BankerKort som støttesKort som ikke støttes
RevolutAlle kort--
SbankenDebetkort og kredittkort fra VisaUngdomskort, barnekort
Sparebanken SørAlle debetkort og kredittkort fra Visa--
Sparebanken Sogn og FjordaneAlle visakort
Har sparebank1 Apple Pay? Derfor er bankens beslutning om å gi opp Apple Pay-motstanden ganske så overraskende, selv om Balder-medeierne Fana Sparebank og Sparebanken Sogn og Fjordane i det stille også har åpnet for Apple Pay.

Hvordan betale med iPhone DNB?

For betalinger under 400 kroner holder det å legge telefonen med aktiv skjerm inntil terminalen, akkurat som når du betaler med kontaktløst kort. For høyere beløp må du bare låse opp telefonen før du legger den inntil terminalen. Hvordan bruke Apple Pay med DNB? Først åpner du appen Wallet og trykker på plusstegnet. Deretter følger du instruksjonene på skjermen. Gå til Innstillinger, åpne Wallet og Apple Pay og velg Legg til kredittkort eller debetkort. Deretter følger du instruksjonene på skjermen.

Hvordan betale med mobilen DNB?

Google Pay

  1. Last ned Google Pay appen i Google Play Store på din Android enhet.
  2. Velg "betalingsmåte" og legg inn ønsket DNB kort.
  3. Aksepter vilkår.
  4. Tast inn bekreftelseskoden du mottar.
Har Kiwi Apple Pay? Betalingsformer i NorgesGruppens butikker i dag

Du kan benytte mobilbetaling (Apple Pay og Google Pay) eller du kan betale med oppspart Trumf-bonus som du har aktivert i profilen din. Dersom du har registrert bankkortet ditt på din Trumf-profil trenger du ikke i tillegg å vise eget Trumf medlemskort når du betaler.

Så, hvor apple pay?

Du kan bruke Apple Pay i butikker, i apper, på nettet i Safari, på kollektivtransport i enkelte land og regioner, samt i Message Apple.

By Slaby Friddle

Hvordan få frem Apple Pay? :: Hvordan uttales H på engelsk?
Nyttige lenker