Hjem > H > Hvor Mye Koster Viaplay I Måneden?

Hvor mye koster Viaplay i måneden?

Hva koster Viaplay? Viaplay koster 129 kr i måneden med abonnementer gjennom Viaplay, men med Strim er Viaplay inkludert i prisen med våre abonnementer Strim Mye/Mest og Strim Mye/Mest +Sport.

Les mer

Hva koster abonnement på Viaplay?

Hva koster Viaplay:

14 dages gratis prøveperiode. 69 kroner for Viaplay Nyheter. 129 kroner for Viaplay Film & Serier-pakken (HD-kvalitet) 329 kroner for Viaplay Total (film, serier, sport og kampsport)
Så, hvor mange enheter kan se på viaplay samtidig? Du kan registrere og bruke Tjenesten på maksimalt fire (4) enheter; mer informasjon om enheter du kan benytte finnes på “Støttede plattformer” på Nettstedet.

Deretter, hvordan se viaplay på chrome?

Mobil & nettbrett

Logg inn på Google Home-appen og koble til Chromecast til det trådløse nettverket ditt. Pass på at mobilen/nettbrettet også er koblet til samme nettverk, hvis ikke vil ikke Chromecast-ikonet synes i Viaplay-appen. Logg inn på Viaplay og velg det du vil se på.
Hvor mange brukere kan man ha på Viaplay? Du kan bruke opp til fem enheter med din konto. En enhet kan for eksempel være en PC, mobiltelefon, nettbrett, spillkonsoll eller Smart TV. Om du oppnår max antall enheter, vil du få opp en errormelding som påpeker nettopp dette.

Hvordan aktivere Viaplay kode?

Gå til viaplay.no/redeem via en nettleser (på en data/mobil/nettbrett) for å aktivere tilbudet. Fyll inn koden i feltet og klikk Fortsett. Fyll inn e-postadressen du vil bruke koden med. Er du en ny kunde vil du være nødt til å registrere en konto under aktivering av rabattkoden. Har Altibox Viaplay? Strømmetjenesten Viaplay lanseres som en del av det valgfrie universet hos Altibox. Velg den inn for 50 poeng og få full tilgang til Viaplay både via dekoder og Viaplay sine egne flater.

Deretter, hvordan bytte bruker på viaplay?

Klikk på ditt eget navn når du er logget inn på Viaplay. Der kan du administrere dine nåværende profiler og legge til nye. På andre enheter kan du gå inn i menyen ved å klikke på de tre seksjonene som er oppe til venstre eller på profilknappen nederst til høyre. Hvordan koble Viasat dekoder på internett? Koble mottakeren til internett:

Du kobler mottakeren din til bredbåndsuttaket ditt ved å strekke internett- kabelen mellom internettuttaket i veggen og uttaket på baksiden av mottakeren din som er merket ”Ethernet”. Dersom du ikke ønsker å strekke kabel kan du bestille vår enhet for trådløs oppkobling på 815 22 055.

Og et annet spørsmål, hvordan oppdatere apper på samsung?

Slik oppdaterer du Android-apper

  1. Åpne Google Play Butikk-appen .
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Administrer apper og enheter. Apper med tilgjengelige oppdateringer er merket med «Oppdatering tilgjengelig».
  4. Trykk på Oppdater.

By Naiditch Beebe

Hvordan få ungdoms Vipps? :: Hvorfor kan jeg ikke se Viaplay på mitt TV?
Nyttige lenker