Hjem > H > Hvor Er ?- Nettverket?

Hvor er ?- Nettverket?

Hvor er?-nettverket er et dugnadsbasert nettverk med mange hundre millioner Apple-enheter som bruker Bluetooth-tilkobling for å finne mistede enheter eller enheter i nærheten og melde fra om den omtrentlige posisjonen til eieren av enheten.

Les mer

Ta dette i betraktning, hvordan finne min iphone?

Se etter enheten på kartet

For å finne enheten din logger du på iCloud.com/find. Du kan også bruke Finn [enhet]-appen på en annen Apple-enhet som du eier. Hvis din iPhone, iPad eller iPod touch ikke vises i listen over enheter, er ikke Finn [enhet] slått på.
Så, hvordan finner jeg iphonen min? Hvis enheten ikke kan spores: Du ser Frakoblet under enhetens navn. Den siste kjente stedsangivelsen vises i opptil 24 timer. Velg «Varsle meg når den blir funnet» for å få en e-post når enheten kobles til nettet.

Hvor er mobilen min?

Finn, lås eller tøm telefonen eksternt

  • Gå til android.com/find og logg på Google-kontoen din. Hvis du har mer enn én telefon, klikker du på den mistede telefonen øverst på skjermen.
  • Telefonen som er mistet, mottar et varsel.
  • På kartet får du informasjon om hvor telefonen er.
  • Velg hva du vil gjøre.
Hvordan får jeg slå av nøkkelring Mac? Slett en nøkkelring
  1. Hvis nøkkelringer ikke er synlige i Nøkkelringtilgang-appen på Macen, velger du Vindu > Nøkkelringtilgang.
  2. Velg en nøkkelring fra nøkkelringlisten.
  3. Velg Arkiv > Slett nøkkelringen [navnet på nøkkelringen].
  4. Klikk på Slett referanser.

Deretter, hvor finner jeg mine lagrede passord?

Se, slett eller eksporter lagrede passord

Passordene dine lagres i Google-kontoen din. For å se en liste over kontoer med lagrede passord, gå til passwords.google.com eller se passordene dine i Chrome. Du må logge på igjen for å se passord. Slett.
Følgelig, hvor er nøkkelring mac? På Mac:

  • Velg ()-menyen > Systemvalg.
  • Klikk på iCloud.
  • Kryss av for Nøkkelring i listen.
  • Logg inn med din Apple-ID og passord.
  • Følg instruksjonene på skjermen.

Følgelig, hvor er alt på mac?

Alt (kalt option på Mac OS) er tasten som ligger til venstre for mellomromstasten på normale tastaturer. Tasten er en modifiseringstast som kan endre funksjonen til andre taster, ved at en holder Alt nede samtidig som en trykker den andre tasten. Hvor finner jeg Appbiblioteket? Bruk appbiblioteket til å finne appene dine

Sveip til venstre fra Hjem-skjermen til du ser appbiblioteket. Appene dine sorteres automatisk i kategorier. Du kan for eksempel se apper for sosiale medier under en Sosial-kategori. Appene du bruker oftest, omorganiseres automatisk basert på bruken din.

Kan man finne igjen AirPods?

Åpne Finn iPhone eller gå til iCloud.com og logg på med din Apple-IDen. Under oversikten trykk på AirPods. Nå vil du se et kart som viser hvor de er. Om du kun leter etter den ene (til eksempel høyre propp) eller de ligger på ulike steder, så kan du velge at kun den ene skal spille av lyd.

By Francine

Hvordan bruke Wallet på iPhone? :: Hvordan skal AirPods Pro sitte i øret?
Nyttige lenker