Hjem > H > Hvor Lang Reklamasjonstid Er Det På Airpods?

Hvor lang reklamasjonstid er det på AirPods?

Apple begrenset garanti dekker AirPods og Apple-merket tilbehør som leveres sammen med dem, mot produksjonsproblemer i ett år fra kjøpsdatoen. Du kan også ha rettigheter i henhold til forbrukerlovgivningen. Garantien vår dekker ikke skader forårsaket av uhell eller uautoriserte endringer.

Les mer

Man kan også spørre hvordan finne airpods?

Når iOS 15 kommer, får Airpods en etterlengtet oppdatering.

Har du mistet dem på farten, kan du bruke Hvor er?-appen der du kanskje får opp posisjonen der de sist hadde kontakt med telefonen din. Men – Apple opplyser på sine hjelpesider at du ikke får sett posisjonen deres dersom de ligger i etuiet.
Følgelig, hvordan finne iphone som er stjålet? For å finne enheten din logger du på iCloud.com/find. Du kan også bruke Finn [enhet]-appen på en annen Apple-enhet som du eier. Hvis din iPhone, iPad eller iPod touch ikke vises i listen over enheter, er ikke Finn [enhet] slått på. Men du kan fortsatt beskytte kontoen din selv om Finn [enhet] ikke var slått på.

Hvordan finne mobil som er slått av?

iPhone: Logg inn med din Apple-ID i iCloud i nettleser på telefon eller PC, og velg «Finn iPhone». Da får du opp et kart og en prikk som viser hvor telefonen er. Grønn prikk betyr at telefonen er online, mens grå betyr avslått. Trykk på (i) og velg «Spill av lyd», hvis ikke telefonen er i umiddelbar nærhet. Og et annet spørsmål, hva betyr 2 års garanti? I Norge er hovedregelen at reklamasjonsfristen er 2 år fra man kjøpte varen, men 5 år dersom varen er ment å vare vesentlig lenger enn 2 år.

Hvor lenge varer AirPods?

AirPods kan gi opptil 5 timer med lyttetid15 eller 3 timer med taletid på én lading. Hvis du lader AirPods i 15 minutter i etuiet, får du opptil 3 timer med lyttetid17 eller opptil 2 timer med taletid. I forhold til dette, hvor lang garanti på el sparkesykkel? Reklamasjonsretten din er sikret gjennom norsk lovgivning. Reklamasjonsfristen er den tidsfristen du har til å klage på varen eller tjenesten til selgeren, og er normalt inntil to år. Du må imidlertid rette reklamasjon til selgeren snarest mulig etter at feilen ble oppdaget.

Så, hvor er airpodsene mine?

Åpne Finn iPhone eller gå til iCloud.com og logg på med din Apple-IDen. Under oversikten trykk på AirPods. Nå vil du se et kart som viser hvor de er. Om du kun leter etter den ene (til eksempel høyre propp) eller de ligger på ulike steder, så kan du velge at kun den ene skal spille av lyd. Så, kan man spore en avslått mobil? Kan spore avslått telefon

Alternativt må du slå av telefonen og ta ut batteriet. Selv i avslått modus kan telefonen din nemlig spores. - Selv om man slår av telefonen, vil mange telefoner fremdeles utføre noen få funksjoner, sier Rick McElroy, som jobber med sikkerhetsstrategi for firmaet Carbon Black.

Kan man finne ut hvor en mobil befinner seg?

Logg inn på www.android.com/find med samme Google-konto som du bruker på mobilen og velg telefonen du vil spore. Da får du oppgitt enhetens nåværende posisjon, eller om den ikke er tilgjengelig, siste loggførte posisjon.

By Zulema

Kan politiet spore telefonen min? :: Hvordan får man alfakrøll?
Nyttige lenker