Hjem > H > Hvor Lang Garanti Er Det På Airpods?

Hvor lang garanti er det på AirPods?

«Hvis du trenger service for AirPods eller ladeetuiet, krever vi ingen betaling hvis problemet er dekket under Apples ettårs begrensede garanti eller forbrukerlovgivningen». Apple presiserer imidlertid at garantien ikke dekker slitasje fra normal bruk.

Les mer

Hvordan fjerne ørevoks fra øreplugger?

- Hvis du har «in-ear»-typen, med silikon-trakter, kan du ta av traktene og gni dem inn med en klut som er dynket i såpevann. Tørk dem etterpå med litt tørkepapir. - Hvis du har øreplugger i hardplast som ligger i ytre øret, kan du forsøke med en bomullsdott med litt alkohol på, og tørke forsiktig av dem. I forhold til dette, kan du dusje med airpods? generasjon) er vann- og svettebestandige, men de er ikke vanntette eller svettesikre. * MagSafe-ladeetuiet og det trådløse ladeetuiet for AirPods Pro er ikke vann- eller svettebestandige. AirPods Pro og AirPods (3. generasjon) er ikke designet for bruk i vannsport, som svømming, eller dusjing.

Derav, hva er romlyd?

Dette er romlyd

Innspilt lyd som kan oppfattes som om den kommer fra alle steder i rommet. Kjent under navn som surround, romtilpasset lyd, Dolby 5.1, Dolby 7.1 og 3D Audio. Dolby Atmos er et format som i tillegg til å spre lyden hele veien rundt, (vanlig surround) også kan spille over og under lytteren.
Tilsvarende, hva er romtilpasset lyd? Romtilpasset lyd er en omsluttende lydopplevelse hvor lyden beveger seg rundt deg i ulike retninger.

Er AirPods Pro verdt pengene?

Jevnt over er altså AirPods Pro litt bedre enn AirPods standard på omtrent alle punkter. Det er bedre lyd, mye bedre støydemping, bedre passform i øret, bedre batteritid, og de er vanntette. Ta dette i betraktning, hva er støyreduksjon? Hva er Aktiv støyreduksjon og Lydfremheving? Med Aktiv støyreduksjon brukes en mikrofon på utsiden til å fange opp eksterne lyder. AirPods Pro og AirPods Max motvirker så disse med antistøy, slik at de eksterne lydene blir dempet før du hører dem.

Hvordan fungerer lyddempende hodetelefoner?

Slik fungerer aktiv støydemping

En mikrofon i hodetelefonen fanger opp bakgrunnslyder som ventilasjonsanlegg og småprat fra kollegaer. Hodetelefonene produserer en ikke hørbar lyd som bryter lydbølgene fra støyen rundt før de når øret. I gamle modeller oppleves støydempingen som et trykk mot ørene.
Hva er støydempende hodetelefoner? Hodetelefoner: Støydempende hodetelefoner

Hodetelefoner med aktiv støydemping, gjerne betegnet som støyreduserende, støykansellerende eller ANC, har mikrofoner som er plassert på utsiden av headsettet og som tar opp støy fra omgivelsene dine. Deretter faser de ut støyen rundt deg, slik at den knapt høres.

Hva er forskjellen på AirPods 2 og 3?

De nye AirPods 3 kommer med et MagSafe trådløst ladeetui som har opptil 30 timers ladetid inne. Apple tar også 20 dollar mindre enn det gjorde for AirPods 2. Og du får MagSafe og et trådløst ladeetui, to ting mangler fra AirPods 2. Apple har redusert prisen på AirPods 2 også, nå som de har blitt erstattet av AirPods 3.

By Frances Messerli

Hvordan komme ut av sikkerhetsmodus? :: Hvorfor har vi fremdeles to skriftspråk?
Nyttige lenker