Hjem > H > Hvor Finner Jeg App Store På Apple Tv?

Hvor finner jeg App Store på Apple TV?

App Store er ikke tilgjengelig på Apple TV (3. generasjon). Hvis du har denne modellen, kan du ikke laste ned nye apper, men du kan oppdatere programvaren for å oppdatere de innebygde appene. Hvis du ikke er sikker på hvilken Apple TV-modell du har, kan du lese om hvordan du identifiserer Apple TV-modellen din.

Les mer

Hvor lenge kan du leie en film på Viaplay?

En leiefilm kan du strømme eller laste ned så mange ganger du vil i løpet av 48 timer. En kjøpefilm eier du, men digitalt på Viaplay. Derav, hvordan får man tekst på viaplay? Om du har sølvfarget fjernkontroll holder du bare inne den runde knappen i midten (Select) en kort stund, så vises tekstalternativene oppe i høyre hjørne. Hvis du istedet har en fjernkontroll som ser ut slik, drar du fingeren nedover på berøringsflaten. Gå deretter til høyre og velg «Subtitles».

Og et annet spørsmål, hvorfor får jeg ikke tekst på apple tv?

Slå på Skjult teksting og SDH

på Apple TV, og velg Tilgjengelighet > Undertekster og skjult teksting. Slå på Skjult teksting og SDH (eller bruk tilgjengelighetssnarveien).
Og et annet spørsmål, hvordan få undertekst på tv? TVtekstTV

  1. Gå til kanalen du ønsker.
  2. Trykk OK eller høyre piltast.
  3. Trykk pil ned.
  4. Trykk pil til høyre 4 ganger til "Lyd og Tekst" er markert.
  5. Trykk på Undertekster.

Hvordan få svenske kanaler i Norge?

Nå kan du se alle TV programmer

Med et abonnement på VPN tjenesten IPvanish kan du se de samme TV kanalene i utlandet på mobil, nettbrett, Apple TV, PC og MAC som da du var i Norge. IPvanish kan du se alt NRK sender når du er i utlandet.
Og et annet spørsmål, kommer meg ikke inn på viaplay? Skru på enhetene og prøv å logg inn igjen. Du kan også surfe til viaplay.no/activate fra en annen enhet eller igjennom en annen nettleser. Hvis problemet fortsetter, sjekk at både Apple TV og Viaplay-appen er oppdatert til nyeste versjon.

Kan man se Viaplay i utlandet?

Du som norsk kunde kan benytte deg av Viaplay i hele EU slik som du gjør hjemme i Norge. Tjenesten fungerer akkurat likt som i Norge når det kommer til innhold, teknikk og funksjoner. Tenk på at kvaliteten på materialet kan variere, da den tilpasser seg til nettverkets egenskap samt hastighet. Hvordan kaste folk ut av Viaplay? Om du har sett på Viaplay hos en kompis og glemt å logge ut kan du bytte passordet ditt via nettsiden vår. Når du har gjort dette vil kontoen logges ut av samtlige enheter innen 24 timer.

Hvordan oppdatere Viaplay app?

Samsung Smart TV - Oppdater appen

  1. Naviger til Samsung Smart Hub.
  2. Naviger til app-delen.
  3. Naviger til bunnen og velg “Flere apper”.
  4. Velg knappen “Oppdater apper: #” øverst på skjermen.
  5. Hold nede Velg/Enter-tasten.
  6. I oppdateringsmenyen for apper skal du nå se “Viaplay”-appen.
  7. Slå TV-en av og på igjen.

By Tini

Hvordan skifte språk på Google? :: Hvordan å bytte språk i Viaplay?
Nyttige lenker