Hjem > H > Hvor Finner Jeg Hendelser På Facebook?

Hvor finner jeg hendelser på Facebook?

Trykk på øverst til høyre på Facebook og deretter på navnet ditt. Trykk på under profilbildet ditt og deretter på Aktivitetslogg. Trykk på Administrer aktivitet øverst i aktivitetsloggen.

Les mer

Hvordan dele innlegg?

innleggdele innlegget

Du har flere alternativer:

  1. Del nå (Offentlig)
  2. Del...
  3. Del i historien din nå (Venner)
  4. Send som melding.
  5. Del i en gruppe.
  6. Del på tidslinjen til en venn.
  7. Del på en side.
Hvordan hindre deling av bilder på Facebook? Du kan selv enkelt begrense hvem som har tilgang til disse bildene. Gå inn på Personverninnstillinger -> Vis flere innstillinger. Finn Tidslinje og tagging på venstre side, og klikk på Rediger for å velge hvem som har tilgang til bilder og videoer på din profil. Du kan også velge Kun meg.

Følgelig, hvordan dele en artikkel på facebook?

Nå kan du dele artikler fra Aftenposten.no med dine venner på <a href="http://www.facebook.com">Facebook</a>. I toppfeltet på alle på Aftenposten.no vil du nå se et ikon som heter "Del på Facebook" . Og et annet spørsmål, hva er bekjente på facebook? Når du legger til noen på Begrenset-listen din, er dere fremdeles venner på Facebook, men de vil bare kunne se den offentlige informasjonen din (for eksempel innleggene dine og profilinformasjon du velger å gjøre offentlig), og innlegg du tagger dem i.

Hvordan fjerne veggen på Facebook?

Trykk på øverst til høyre på Facebook, og trykk deretter på navnet ditt. Bla ned til innlegget, og trykk på øverst til høyre. Velg Skjul fra profil eller Slett innlegg. Deretter, hvordan skrive på tidslinjen til andre? Slik publiserer du noe på en venns tidslinje:

  1. Gå til profilen til vennen din.
  2. Bla ned til Innlegg, og trykk deretter på Skriv noe på tidslinjen til [navn].
  3. Skriv inn en melding eller velg noe du vil legge til i innlegget: Bilde/video: Legger til et bilde eller en video i innlegget ditt.
  4. Trykk på Publiser.

Derav, hvem kan se hva andre skriver på profilen din?

Gå til Innstillinger for profil og tagging for å administrere blant annet hvem som kan se hva andre folk publiserer på profilen din, og for å gå gjennom hvem som kan se innhold du er tagget i. Rediger grunnleggende informasjon på Facebook-profilen din, og velg hvem som kan se den. Hvorfor kommer det opp forslag til venner på Facebook? En talsperson fra Facebook Norge bekrefter at venneforslagene baserer seg på felles venner, felles nettverk, felles Facebook-gruppe eller at man er tagget i samme bilde. For å kunne gi brukerne bedre forslag, oppdaterer Facebook listen kontinuerlig. - De fleste venneforslag er basert på felles venner.

Følgelig, hva er nyhetsoppdatering på facebook?

Facebook-besøket ender ofte med en meningsløs scrolling nedover det som kalles nyhetsoppdateringen. Der oppdateringer fra venner og sider man følger, samles. Med meningsløs scrolling mener vi videoer, bilder, lenker, annonser eller lignende fra personer eller sider du ikke følger.

By Chloette Crosier

Hvilke programmer som starter ved Oppstart? :: Hvordan kopiere med tastaturet?
Nyttige lenker