Hjem > H > Hvor Legge Ut Podcast?

Hvor legge ut podcast?

Apple Podcasts er et klart førstevalg når du skal bestemme deg for hvor du skal publisere podcasten. Statistikk viser at de aller, aller fleste nordmenn lytter til podcast via Apple Podcast. Likevel anbefaler jeg at du publiserer til i alle fall Spotify i tillegg.

Les mer

Så, hva koster podimo i måneden?

Du kan prøve Podimo i 14 dager for å se om dette er noe for deg. Etter 14 dager koster abonnementet kun 79 kr måneden. Du får ubegrenset tilgang til podkaster og hele 10 timer med lydbøker hver måned. Angående dette, hvordan høre podcast i bilen? Hvis Apple Music eller Apple Podcasts er installert i bilen, kan du lytte til musikk og podkaster uten å koble sammen telefonen og bilen. Bare åpne appen på skjermpanelet i bilen, og følg instruksjonene på skjermen for å logge på med den samme Apple-ID-en som du bruker med Apple Music og Apple Podcasts.

Dessuten, hvordan høre podkast på iphone?

Apple iTunes/Podkaster (iOS)

Har du iPhone, har du en podkast-app installert på telefonen fra starten av. Apples løsning heter noe så lite originalt som Podkaster; bare se etter et lilla ikon med det som enten er en person eller en mikrofon med to ringer rundt seg.
Hvordan få podcast på Spotify? Hvordan abonnere på podcaster på Spotify

  1. De fleste tenker på Spotify som mega-populær musikkstreaming-tjenesten, men det har også podcaster.
  2. Skriv inn søkeboksen øverst og skriv inn navnet på en podcast.
  3. Se etter resultatet merket “Podcast”, og velg det.
  4. Trykk på “Følg” -knappen for å abonnere på podcast.
  5. Det er det!

Hva er viktig i en podcast?

Selv om en podcast først og fremst består av lyd, så inneholder den også grafiske elementer og branding. Du trenger et firkantet bilde som logo/forside på podcasten din. Dette vises rundt om der podcasten din ligger. Du kan ha hva som helst på bildet, det er opp til deg. Man kan også spørre hva gjør en podcast bra? – Podcast er som radio, men skreddersydd og tilgjengelig for lytteren. Det er altså en annen måte å lytte på: Når du vil, hvor du vil, forklarer radio- og podcast-ekspert Tine Eide. Hun er universitetslektor ved OsloMet og underviser i radio på journalistutdanningen.

Hvem eier PodMe?

Schibsted eier nå 91 prosent av PodMe, den opprinnelig svenske plattformen som fylles opp med kjente norske podkast-navn. Derav, hvem står bak podme? Schibsted står bak strømmeplattformen Podme, og det er på Podme man blant annet kan finne den tidligere «Radioresepsjonen»-trioen Steinar Sagen, Tore Sagen og Bjarte Tjøstheims nye podkast «Papaya».

Hvordan har du det mann PodMe?

Erik Follestad syns det er vanskelig å snakke om følelser. Det er han ikke alene om. I denne podkasten spør han gutta rett ut om hvordan de egentlig har det, og hvorfor det er så forbanna vanskelig for menn å prate alvor seg i mellom.

By Barbee Garcilazo

Hva er egentlig koding? :: Hvilke podcaster er gratis?
Nyttige lenker