Hjem > H > Hva Er Det Enkleste Språket Å Lære?

Hva er det enkleste språket å lære?

Letteste språk:

Mandarin, fordi det er så regelmessig og lett å uttale.

Les mer

Er det vanskelig å lære nederlandsk?

Selv om nederlandsk kan virke som et rart valg, fordi mange synes det høres ut som et svært vanskelig språk å lære seg, så forklarer professoren til Forskning.no at det ligner norsk i struktur og ord, slik at det er mulig å forstå det muntlig, selv uten å ha lært det. Også, hvor fort kan man lære et språk? Han anslår at det tar 1-3 år å lære seg «Basic Interpersonal Communicative Skills(BICS)», eller grunnleggende, mellommenneskelige kommunikative egenskaper, gitt at det øves nok, skriver forskning.no.Et nytt språk på akademisk nivå krever derimot 5-7 år eller mer, anslår Cummins.

I forhold til dette, er nederlandsk likt norsk?

Nederlandsk ligner på norsk på mange måter og ordene er ganske like. Hvis vi bare ser på selve språket, som ord og grammatikk, er tysk lettere å lære enn engelsk. Men engelsk har blitt lettere for oss, fordi vi er så vant til å høre språket på tv, film og internett. Hva er verdens fineste språk? Den norske språkprofessoren Rolf Theil ved Universitetet i Oslo hevder at verdens peneste språk er ”fulfulde” som snakkes i Vest-Afrika. Ifølge studentavisen Universitas hevder professoren at dette språket er ”utrolig nydelig å høre på”. Et eksempel er ordet ”mallumallore” som betyr hagl. Helt gresk!

Så, hva er det fineste språket i verden?

Fransk har blitt beskrevet som jevnt, flytende, elegant og estetisk tiltalende. Språket høres ekstremt musikalsk ut for det ikke-innfødte øret. Og la oss ikke glemme den sterke kulturelle konteksten som gir fransk status som det vakreste språket i verden. Hvorfor er nederlandsk så likt norsk? Nederlandsk var kanskje et uventet valg på topp. Professoren begrunner valget med at nederlandsk ligner på norsk i struktur og ord, slik at det går an å lese og forstå språket selv om man ikke har lært det.

Dessuten, hvilket språk er mest likt norsk?

Hvem som helst kan se at svensk, norsk og dansk likner på hverandre. Omtrent 90 % av ordforrådet er det samme - også grammatisk er språkene bygget opp på samme måte. Forklaringen på dette er at de skandinaviske språkene stammer fra et felles urspråk. Språkene er ganske enkelt i familie med hverandre. Hvordan kan jeg lære norsk fort? Hvordan lære norsk?

  1. Øk ordforrådet. Hvis du lærer deg 3 nye ord om dagen, så vil du øke vokabularet ditt med omtrent 1000 ord i løpet av ett år.
  2. Bruk husketeknikker.
  3. Lær grammatiske regler.
  4. Ikke glem uttalen.
  5. Husk å repetere.
  6. Få nok eksponering.
  7. Les og lytt aktivt.
  8. Bruk språket aktivt.

Hvordan gå frem for å lære et nytt språk?

Her er noen tips:

  1. Start med uttalen.
  2. Lær å bruke husketeknikker.
  3. Lær nye gloser hver dag.
  4. Repeter gloser med jevne mellomrom.
  5. Lær deg det grunnleggende først for så å spesialisere deg.
  6. Først gloser, deretter setninger.
  7. Sett deg inn i den grunnleggende grammatikken.
  8. Finn noen å trene sammen med.

By Hardej

Er det vanskelig å lære seg spansk? :: Hvilket språk Tre hører norsk til?
Nyttige lenker