Hjem > E > Er Det Vanskelig Å Lære Seg Spansk?

Er det vanskelig å lære seg spansk?

- Spansk er vanskeligere enn mange tror. Spansk som fremmedspråk har aldri vært mer populært i ungdomsskolen. Men nå hever lærerne pekefingeren. KREVENDE: Spansk er lett å lære til å begynne med, men så blir det vanskeligere.

Les mer

Ta dette i betraktning, er nederlandsk og flamsk det samme?

Flamsk er også vanlig betegnelse på flamlendernes språk, som er en nederlandsk dialekt. Da Belgia i 1830 ble opprettet som en ettspråklig fransk stat, fikk de nederlandske dialektene bare dialektstatus og ble kalt «flamand» på fransk, dvs. «flamsk». Språkene ble likestilt i 1898 og flamsk fikk betegnelsen nederlandsk. Hva er typisk nederlandsk mat? Nasjonalretter i Nederland

En av de klassiske rettene fra det nederlandske kjøkken heter stamppot. Dette er en rett som tar base i en potetmos med grønnsaker og serveres med f. eks kjøtt, pølser eller en type stuing. Blant klassikerne finner man også retten balkenbrij.

Hva skiller norsk fra andre språk?

Det norske språket har 9 vokaler, men i andre land så er det vanligst med bare 6. Det norske alfabetet er det eneste som har ÆØÅ. Engelsk har ord med å-lyd men norsk er et språk med egen bokstav for dette. Typisk for norsk er også at vi har 3 kjønn i substantivbøyning, hankjønn, hunkjønn og intentkjønn. Dessuten, hvor mange i verden har engelsk som morsmål? Det engelske språket er både morsmål for rundt 400 millioner mennesker og et viktig kommunikasjonsspråk for mennesker som har andre morsmål.

Hvor mange snakker russisk i verden?

Utbredelse. Russisk er et av verdens mest utbredte språk, med omtrent 250 millioner talere. Det er vanskelig å avgjøre nøyaktig hvor mange av disse som er morsmålsbrukere, men tallet er over 150 millioner. Angående dette, hvor har grønlandsk sine språklige slektninger? Grønlandsk (på grønlandsk: kalaallisut, «grønlændernes språk»), er et eskimoisk-aleutisk språk som blir snakka av rundt 50 000 mennesker på Grønland, hvor det er det eneste offisielle språket. Det er i nær slekt med de andre eskimoiske språka, særlig med inuktitut, som blir snakka i Nunavut i Canada.

I forhold til dette, er nederlandsk og tysk likt?

Nederlandsk er grammatisk på mange måtar liknande tysk, men er svært forskjellig i uttale. Ein som kjenner det eine språket, kan med noko trening forstå det andre brukeleg. Dessuten, hvilket språk er flamsk? Flamsk er en vanlige betegnelse for det nederlandske språket i Belgia.

Hvor snakker man Retoromansk?

Retoromansk er en fellesbetegnelse for de romanske dialektgruppene romansch, ladinsk og friulisk, som snakkes i Alpene i Sveits og Italia.

By Celia

Er samisk språk minoritetsspråk eller Majoritetsspråk i Norge? :: Hva er det enkleste språket å lære?
Nyttige lenker