Hjem > E > Er Nederlandsk Lett Å Lære?

Er nederlandsk lett å lære?

Norsk har overtatt en stor mengde lånord fra nederlandsk, og har dessuten mye mer til felles med nederlandsk rent lydlig, enn med engelsk eller høytysk. Det gjør at nederlandsk er forholdsvis lett å lære for mennesker som har norsk eller andre germanske språk som morsmål.

Les mer

Hva er det enkleste språket å lære?

Letteste språk:

Mandarin, fordi det er så regelmessig og lett å uttale.
Hvilket språk er lurt å lære? 5 språk som er lette å lære

  • Engelsk. Det er det mest utbredte språket i verden.
  • Swahili. Swahili er et Bantu språk, sterkt påvirket av arabisk spesielt, i tillegg til engelsk, fransk, tysk og portugisisk.
  • Fransk.
  • Spansk.
  • Italiensk.

Er nederlandsk likt norsk?

Nederlandsk ligner på norsk på mange måter og ordene er ganske like. Hvis vi bare ser på selve språket, som ord og grammatikk, er tysk lettere å lære enn engelsk. Men engelsk har blitt lettere for oss, fordi vi er så vant til å høre språket på tv, film og internett. Hvorfor er engelsk lett å lære? En av grunnene til at det å lære engelsk er så mye lettere å lære enn andre språk, er på grunn av den enorme mengden med materialer som finnes på engelsk. Praktisk talt hvor som helst i verden kan alle som ønsker, få tilgang til bøker, musikk og filmer på engelsk.

Så, hva var det første språket i verden?

Sumerisk var det første kjente verdensspråket i Den gamle verden, som også spredde kileskrift ut over enorme områder. Hvor mange språk bør man kunne? Europarådet anbefaler sine medlemsland å satse på en politikk der hver medborger skal lære minst tre språk, det vil si morsmålet pluss to fremmedspråk. I mange tilfeller er første fremmedspråk engelsk.

Hvilket fremmedspråk skal jeg velge?

Hva du kan velge, avhenger av hva skolen din tilbyr. Skolene må tilby minst ett av disse språkene: Fransk, spansk, tysk og/eller russisk. Noen tilbyr også andre språk. Fremmedspråksenteret har laget en oversikt over noen av språkene du kan velge i skolen. Hva er beste måte å lære spansk på? Spansk er som alle andre språk, vanskelig å lære, men det finnes noen måter å lære det raskere på:

  1. Syng med til musikken.
  2. Se på “TELENOVELAS”
  3. Les alt.
  4. Last ned podcasts.
  5. Oversett.
  6. Finn deg en som elsker å snakke spansk!
  7. Flytt til Spania, Peru, eller…
  8. Dra på ferie til et spansk-snakkende sted.

Hvorfor er nederlandsk så likt norsk?

Nederlandsk var kanskje et uventet valg på topp. Professoren begrunner valget med at nederlandsk ligner på norsk i struktur og ord, slik at det går an å lese og forstå språket selv om man ikke har lært det.

By Camella Kumar

Hva er beste måte å lære spansk på? :: Hvordan programmere i Python?
Nyttige lenker