Hjem > H > Hvor Mye Tar Spleis Selv?

Hvor mye tar spleis selv?

Prisen for å bruke Spleis

Å bruke Spleis koster 6,5 %. Av dette er 4,5 % plattformavgift, og 2 % er transaksjonsgebyr. For store spleiser gjelder vanlig pris opp til 1,1 millioner kroner. På summen som samles inn over 1,1 millioner kroner, belastes kun transaksjonsgebyret på 2 %.

Les mer

Du kan også spørre hvordan starter man en spleis?

Å starte en spleis er veldig enkelt. Først forteller du hva du trenger penger til, og hvorfor. Så bestemmer du hvor mye penger du ønsker å samle inn. Da gjenstår det bare å dele innsamlingen i sosiale medier, slik at de som heier på deg kan gi penger og følge med på hvordan det går. Hvordan betale på spleis? På hvilke måter kan jeg betale?

  1. Vipps.
  2. De aller fleste typer kort.
  3. Faktura (kun for organisasjoner)

Og et annet spørsmål, hvem eier spleis?

Dette er Spleis

Tjenesten eies av SpareBank 1 Spleis AS. Hvem som helst kan starte eller gi penger til en spleis, uavhengig av hvilken bank du er kunde av. Spleiser som har samlet inn over 5 000 kroner til privatpersoner har et administrasjonsgebyr på 4,5% og et transaksjonsgebyr på 2%.
Er det lov å samle inn penger? Akkurat som det ikke er forbudt å tigge, er det ikke forbudt å samle inn penger. Hvem som helst kan fritt samle inn penger til hva som helst. Det eneste kravet er at pengene må tilfalle formålet. Hvis de ikke gjør det, er det ikke lenger veldedighet, da er det bedrageri.

Er det skatt på spleis?

Som innsamler er du selv ansvarlig for eventuell skatteplikt på pengene du samler inn. På generell basis kan man si at innsamlinger til skattepliktige virksomheter er skattepliktige, mens innsamlinger til hobbyer og veldedige formål er skattefrie. Hvordan avslutte spleis? Du kan enkelt slette informasjon om deg fra Spleis ved å slette brukeren din på "min side". Etter brukeren din er slettet, vil all informasjon om deg bli borte fra spleis.no. Du vil heller ikke kunne logge deg inn på Spleis lengre, og da heller ikke kunne administrere innsamlinger du har laget.

Hvor kan man dele spleis?

Del på din Facebookvegg, Instagram og andre sosiale medier du treffer nettverket ditt i. Et godt utgangspunktet er å dele bøssen på din egen Facebookvegg med en personlig melding om hvorfor du har delt den eller hvorfor dette er viktig for deg. Du finner ulike deleknapper på spleisen. Hvordan starte en innsamling? SLIK STARTER DU en innsamling:

  1. Opprett en innsamling. Velg en anledning som passer, eller et formål du brenner for. Gi aksjonen din et navn og et personlig bilde.
  2. FÅ MED venner og familie. Spre budskapet – tips venner og familie om innsamlingen din.
  3. følg med og svar. Følg med på hvordan innsamlingen din går.

Du kan også spørre når kommer pengene fra spleis?

Innsamlinger til privatpersoner

Du kan registrere kontonummeret ditt direkte på spleis.no og bekrefte hvem du er ved å logge inn med BankID. Utbetalingen skjer normalt innen 3 virkedager etter at innsamlingen er avsluttet.

By Onder Antione

Hva kan man gjøre for å tjene penger til klassetur? :: Er jeg en student?
Nyttige lenker