Hjem > H > Hvor Gjelder Universal Gavekort?

Hvor gjelder Universal gavekort?

Gavekortet som kan brukes overalt

Universal Presentkort er et universalgavekort som kan brukes i over 5500 butikker over hele landet. Gavekortet kan brukes i de fleste bransjer – fra barneutstyr, bøker og bil, til klær, interiør, elektronikk og opplevelser som restauranter og hotell.

Les mer

Kan man bruke universalgavekort på nett?

Jeg har et Universal gavekort, hvordan kan jeg betale med det når jeg handler på nett? Hei Wenche, det går dessverre ikke. Kan Presentkort brukes på Rema 1000? Slik fungerer gavekort:

REMA 1000-gavekort kan benyttes som betalingsmiddel i alle REMA 1000 sine butikker over hele landet. Gavekort finnes med verdi på 200, 500 og 1000 kroner.

Derav, kan presentkort brukes på vinmonopolet?

Felles for gavekortene er at de ikke kan brukes på Vinmonopolet, så vil du gi god drikke i julegave, må du velge Polets gavekort som gjelder i alle deres butikker i hele Norge. Det samme gjelder en del nisjebutikker, som for eksempel Fretex om du vil gi en bærekraftig gave som i tillegg støtter gode formål. Og et annet spørsmål, kan presentkort brukes på xxl? Gavekortene våre er gyldige i to år fra utstedelsesdato, kan ikke brukes på tvers av landegrensene og kan benyttes i våre varehus. NB: gavekortene kan ikke benyttes på xxl.no. Gavekortene våre kan kjøpes som fysiske gavekort eller digitale gavekort.

Derav, kan man bruke amfi gavekort på alti?

Du kan bruke gavekortet i alle våre butikker og spisesteder på hele senteret, unntatt Posten, Naturkompaniet, Vinmonopolet, Bolia og Express Nails. Handle lokalt – kjøp gaven hos oss. Kan man kjøpe gavekort på Vinmonopolet? Du kan kjøpe gavekort i alle våre butikker og i nettbutikken. Verdien bestemmer du selv. Det er ingen aldersgrense på kjøp av gavekort.

Hvordan kjøpe gavekort på kino?

Gavekortets beløp velger du selv, og du kan også legge ved en personlig hilsen. Kjøp Kinogavekort her! Kinogavekort kan du kjøpe på nett, men også i matutikker, kiosker og på bensinstasjoner. (Blant annet 7-eleven, Narvesen, Kiwi, Meny, Coop, Circle K m. Hvor kan jeg bruke coop gavekort? Coops gavekort kan benyttes som betalingsmiddel i samtlige Coop-butikker over hele landet på alt fra dagligvarer til sport, elektro og byggevarer. Coops gavekort finnes med verdi 250, 500 og 1000 kroner.

Kan gavekort brukes i matbutikk?

Kan gavekortet brukes i alle butikkene på kjøpesentrene? Bortsett fra hos Vinmonopolet, Posten og butikker med utenlandske terminaler, kan gavekortet benyttes i de aller fleste butikkene på Amfi og Thon sine kjøpesentre. Eventuelle avvik finner du på det enkelte kjøpesenter sin hjemmeside.

By Hedveh Magni

Hvordan få tilgang til flere filmer på Netflix? :: Hvordan finne koordinatene til et punkt?
Nyttige lenker