Hjem > H > Hvor Mye Snus Kan Man Ta Med Fra Svalbard?

Hvor mye snus kan man ta med fra Svalbard?

Alkohol og tobakk over kvoten Som reisande til Noreg kan du, i tillegg til den toll- og avgiftsfrie kvota, fortolle inntil 27 liter øl eller vin, fire liter brennevin, 400 sigarettar og 500 gram tobakk eller snus.

Les mer

Så, hvor mye tjener man på svalbard?

Lav skatt. Innbyggerne betaler bare snaut 16 prosent i skatt så lenge inntekten er under cirka 800.000 kroner. Mork har selv vært på øygruppa i 31 år, og opplever at stadig flere stifter familie der oppe. — Folk trives på Svalbard, det tror jeg at jeg kan si ganske greit. Når er det midnattssol på Svalbard? I Longyearbyen er det midnattssol fra 20. april - 23. august. Mange forbinder midnattssol med sommer, men de første ukene med midnattssol på Svalbard er det fortsatt full vinter, og det byr på noen fantastiske turmuligheter med ski, hundeslede eller snøscooter til alle døgnets tider.

Tilsvarende, hvor lenge er mørketiden på svalbard?

Mørketiden er når sola går under horisonten, og mørketiden varer fra 26. oktober til 16. februar i Longyearbyen. Polarnatt kaller man det når det er fullstendig mørkt, og polarnatt defineres ved at sola er mer enn 6° under horisonten. Deretter, hvor mye skatt betaler man på svalbard? Skatt til Svalbard trekkes med 8,0 pst. av lønn, pensjon mv. inntil 12 ganger folketrygdens grunnbeløp, og med 22,0 pst. av overskytende beløp.

Hvordan få Svalbard skatt?

Skatt ved trekk i lønn

Mottar du lønn eller annen godtgjørelse for arbeid på Svalbard, er lønnen skattepliktig til Svalbard enten ved at du er skattemessig bosatt eller når hvert enkelt opphold i forbindelse med arbeidsforholdet varer sammenhengende i minst 30 dager.
Man kan også spørre kan man være folkeregistrert på svalbard? Selv om du er bostedsregistrert på Svalbard er du ikke ansett som bosatt i Norge, det er derfor viktig å sjekke opp med hjemlandet om hvilke rettigheter og plikter du har når du bosetter deg på Svalbard.

I forhold til dette, kan man ha med alkohol i koffert?

Som du ser på Avinor sine sider kan du ikke ha med flasker som kan inneholde mer enn 100 ml væske i håndbagasjen. Du vil derfor bli fratatt spritflasken dersom du har den i håndbagasjen. Kan man ha drikke i kofferten? Hovedregelen er at det ikke er tillatt å ta med væsker i håndbagasjen. Det er likevel åpnet for å ta med mindre mengder væske, forutsatt at: Væskene er i beholdere som rommer inntil 100 milliliter hver (beholdere som rommer mer enn 100 ml er ikke tillatt, uavhengig av hvor mye væske de inneholder).

Så, kan man ta med alkohol i bagasjen innenlands?

Hvis du flyr eller reiser innenlands så er det ikke noen kvote for å ta med seg alkohol, men du bør undersøke med flyselskapet/flyplassen om de har noen begrensninger for hva du kan ha i bagasjen.

By Lamrouex Ferrar

Hva inneholder rødkløver? :: Når får power varer?
Nyttige lenker