Hjem > H > Hvor Stor Er En Iphone Se?

Hvor stor er en iPhone SE?

MODELLSKJERM STØRRELSEDIMENSJONER
iPhone SE (2020)4.7in67.3 x 138.4 x 7.3mm
iPhone 11 Pro Maks6.5in77.8 x 158 x 8.1mm
iPhone 11 Pro5.8in144 x 71.4 x 8.1 mm
iPhone 116.1inX x 75.7 150.9 8.3 mm

Les mer

Hvor mange tommer er iPhone SE 2020?

Nye iPhone SE er ikke bare en billigste iPhone-modellen du får kjøpt, den er også den minste. Den er riktignok større enn den første utgaven av iPhone SE fra 2016. Forgjengeren var 4 tommer, nykommeren er 4,7 tommer. Hvordan tørke en våt mobil? Tørk telefonen på svak varme eller i en pose med ris

Du kan også prøve å legge telefonen i en pose med tørr, ukokt ris i et døgns tid. Ris har en fabelaktig evne til å ta til seg fukt, og dermed absorbere fukten som ellers vil kunne skade telefonen din.

Deretter, kan vannskadet iphone repareres?

De fleste iPhone og iPad er utstyrt med flytende kontaktindikatorer (LCIs), som vil bli aktivert når iPhone falt i vann eller en væske som inneholder vann. En LCI er i de fleste tilfeller hvit eller sølv. Men når det blir helt rødt, betyr det at iPhone er vannskadet og må repareres umiddelbart. Hvordan tørke våt telefon? La mobilen ligge i posen med i ris i minst 24 timer, og vend den innimellom. Det er også mulig å bruke en stekeovn til å "bake" ut fuktigheten som har satt seg lang inn og ikke direkte blir eksponert for luft. Stekeovn bør kun brukes på telefoner hvor man kan fjerne batteriet.

Hvor mye tåler iPhone 11?

Glasset på baksiden skal ha blitt kraftigere enn glasset i forgjengeren, og Apple skryter også av forbedringer i vanntettingen. Både iPhone XS og iPhone 11 Pro er IP68-sertifisert, men 11 Pro skal tåle å ligge opptil 4 meter under vann i 30 minutter, mens XS tåler maks 2 meter. Hvordan tørke iPhone 11? Slik tørker du iPhone: Dunk iPhone forsiktig mot hånden med Lightning-kontakten vendt ned for å fjerne overflødig væske. Legg iPhone på et tørt sted med litt trekk. La det gå minst 30 minutter før du lader enheten ved bruk av en Lightning-kabel eller kobler til Lightning-tilbehør.

Kan man ha iPhone XR i dusjen?

Når det er sagt så er det likevel mulig å ta med seg telefonen i dusjen, om man har lyst til å la sangen fortsette å gå. iPhone XR følger dog «kun» IP67-standarden. Følgelig, er iphone 12 pro vanntett? Svaret er selvfølgelig ja; Apples iPhone 12 er vanntett. Og det er det også iPhone 12 Pro, iPhone 12 Mini og iPhone 12 Pro Max. Så når du kjøp en ny iPhone 12, ikke bare får du OLED -skjermer over hele serien og 5G, men du får også full IP68 -sertifisering for vann- og støvbestandighet.

Ta dette i betraktning, hvor mye tåler iphone 12?

For det er ikke spesielt hyggelig å legge masse penger i nytt utstyr som er fult av riper etter kort tid. En annen ting som er verdt å nevne er at Iphone nå kommer med IP68–sertifisering. Det betyr i praksis at telefonen tåler snorkling ned til seks meter.

By Sileas Schwartzbach

Hva er forskjellen på iPhone X og XS? :: Hvilke iPhone er vanntett?
Nyttige lenker