Hjem > H > Hva Er Forskjellen På Iphone X Og Xs?

Hva er forskjellen på iPhone X og XS?

De største forskjellene finner du på innsiden. En helt ny – og selvfølgelig raskere – prosessor som er bedre på AI og et bedre kamera er noen av forskjellene. XS veier også marginalt mer – 177 gram, mot 174 gram for den gamle X-modellen.

Les mer

Hvor mye koster iPhone X?

Den billigste prisen for Apple iPhone X 3GB RAM 64GB akkurat nå er 3 990 ,-. Det er et av de 100 mest populære produktene i kategorien Mobiltelefoner med en gjennomsnittlig vurdering på 3.7 av 5. Angående dette, hvor mye koster iphone x på elkjøp?

Eff. rente20,95%
Kostnad1 924.-
Totalt12 914.-

Angående dette, er iphone xs bra?

Utseendemessig er den svært lik iPhone X, og i likhet med denne har også XS "busslommen" øverst på skjermen med plass for frontkamera og sensorer. Skjermen har god oppløsning (458 ppi), men er et stykke unna de beste modellene på markedet. Hva er forskjell på iPhone XS og XR? Den har to vesentlige forskjeller som skiller den fra XS-modellene: skjermen og hovedkameraet. I stedet for et «Super Retina» OLED-panel, har XR det som Apple selv omtaler som den mest avanserte og mest fargekorrekte LCD-skjermen på markedet.

Du kan også spørre hva er nyest av iphone xs og xr?

iPhone XS har en fantastisk Super Retina-skjerm med et tilpasset OLED-panel. Med andre ord kan XS produsere klare og livlige farger. iPhone XR kan derimot ikke helt matche XS oppløsningsnivå med Liquid Retina HD-skjermen. Imidlertid er iPhone XR ekstremt brukervennlig med sin HD-LCD-skjerm. Også, hvor mye koster iphone 11 elkjøp?

Eff. rente28,78%
Kostnad1 129.-
Totalt7 119.-

Hvor mye koster iPhone 11?

Prisen for iPhone 11 starter på 8490 kr for 64 GB og ender på 10.390 kr for 256 GB. Er iPhone 10 vanntett? I likhet med de fleste andre toppmodeller om dagen, er også Iphone X vann- og støvtett (IP67), men ironisk nok sier Apple at vannskader ikke dekkes av garantien.

Hvilken iPhone skal jeg velge?

iPhone 13 Pro Max er den beste og mest spennende av alle modellene i Apples iPhone 13-serie, med batterikapasiteten som et uventet høydepunkt. Selv om denne modellen ikke er helt på nivå med de mest utholdende mobilene, ligger den utvilsomt på toppen blant alle iPhone-modellene. Her får du dessuten massevis av kraft.

By Lindell

Hvorfor finnes det ikke iPhone 9? :: Hvor stor er en iPhone SE?
Nyttige lenker