Hjem > H > Hvor Mye Bør En Familie På 4 Bruke På Mat?

Hvor mye bør en familie på 4 bruke på mat?

Dette er veldig individuelt, men dersom man ser på tall fra SIFO (Forbruksforskningsinstituttet SIFO), som er et referansebudsjett, vil en familie med to voksne (i alderen 31-50 år) og et barn på ett år ha en månedlig utgift til mat og drikke på 8020 kroner.

Les mer

Angående dette, hvor mye trenger man å leve for i måneden?

Ifølge satser utarbeidet av Statens institutt for forbruksforskning skal en kvinne kunne klare seg på 2240 kroner i måneden til mat og drikke. En kjernefamilie på to voksne og to barn skal etter deres beregninger kunne klare seg på 21 110 kroner i måneden – alt inkludert. Angående dette, hvor mye penger er det vanlig å bruke på mat student? I snitt bruker studenter 3.316 kroner i måneden på mat, ifølge undersøkelse gjennomført av Respons Analyse for DNB. Dette gjør mat til den nest dyreste utgiften til studenter, etter bolig. – Det betyr også at det er her sparepotensial er størst for deg som student.

Så, hvordan bruke minst mulig penger på mat?

Start med å kutte ned på tomme kalorier som brus, sjokolade og potetgull. Slutt å spise mellom måltidene. Lag mindre porsjoner med sunnere matvarer, og spar desserten til spesielle anledninger. Unngå å kutte ut hele måltider – husk frokost er det aller viktigste måltidet du inntar. Hvor mye bruker en familie på 4? Ifølge SIFOs referansebudsjett skal en barnefamilie kunne klare seg med 8700 kroner. - Dette beløpet inkluderer ikke typisk helgekos som lørdagsgodteri eller å spise ute, men er ment for å gi deg en pekepinn på hva familien kan leve av, sier Sandmæl.

Hva er normalt matbudsjett for to voksne?

I følge referansebudsjettet til Statens institutt for forbruksforskning (SIFO), som viser alminnelige forbruksutgifter for ulike typer hushold, skal det holde med 6800 kroner i måneden til mat, drikke, husholdningsartikler og andre dagligvarer for en familie på to voksne og to små barn. Hvor mye bruker 1 person på mat i måneden? Det månedlige forbruket er høyest for både kvinner og menn i alderen 18-19 år. Hvor SIFO regner med at 3 890 kr for menn og 3 280 kr for kvinner er et normalt forbruk.

Hva inngår i livsoppholdssatser?

Hva skal livsoppholdet rekke til? I satsene er det beregnet inn utgiftene du har til mat og drikke, klær og sko, strøm og fyring, helse, hygiene, telefon, avis, TV, reiser, dagligvarer, møbler, og så videre. Følgelig, hvor mye penger er det vanlig å ha? De fleste har penger i banken

Gjennomsnittet for alle som er omfattet av statistikken er faktisk hele 270 700 kroner i totale bankinnskudd.

Følgelig, hvor mye er vanlig å bruke i måneden som student?

Med deltidsjobb
Sum alle utgifter:11705
- Studiestøtte9440(Beregnet ut fra startbeløp og månedsbeløp delt på antall måneder per semester)
- Deltidsjobb2275(Beregnet ut fra 17,5 timer deltidsjobb per mnd á kr 130,- per time)
Sum alle inntekter:11715

By Heathcote

Hvor mye bruker to studenter på mat i måneden? :: Når går siste bybane fra Flesland?
Nyttige lenker