Hjem > H > Hvor Skal Kandidatnummer Stå?

Hvor skal kandidatnummer stå?

Alle sidene i besvarelsen må dessuten merkes med kandidatnummer oppe i høyre hjørne eller nede til venstre.

Les mer

Hvor finner jeg kandidatnummeret mitt?

Du kan finne det aktuelle kandidatnummeret dagen etter at du har vurderingsmeldt deg til emnet på Studentweb, på hovedsiden når du logger inn, under kommende hendelser. Husk å sjekke hvilket kandidatnummer du skal bruke før du møter opp til eksamen. Hvor står kandidatnummer i inspera? Du finner kandidatnummeret øverst i venstre hjørne når du er inne på prøven i Inspera.

Også, hva er kandidatnummer?

Studentnummer og kandidatnummer

Kandidatnummer er unikt og ikke det samme som studentnummer. Du får nytt kandidatnummer til hver eksamen, og det vil være tilgjengelig i din Studentweb senest en uke før eksamensdato.
Hvor finner man gamle eksamensoppgaver? Som elev kan man enkelt klikke seg inn på Utdanningsdirektoratet(udir.no) og få tilgang til oppgavetekster som har vært brukt til skriftlig eksamen tidligere. Alle skoler har passord som sender deg inn til oppgaveheftene, og ved å spørre lærer, eller andre ansatte ved skolen, kan du få tilgang til tidligere oppgaver.

Hvordan finne kandidatnummer Oslomet?

Kandidatnummer

  1. Du skal normalt ikke skrive navn på besvarelsen. Dette for å sikre at eksamensbesvarelsen din er anonym.
  2. Skriv kandidatnummeret ditt på besvarelsen. Du finner kandidatnummer i Studentweb.
Så, hva skjer hvis man ikke leverer eksamen? Hvis du stryker, leverer blankt eller blir syk på ny, utsatt eksamen (konteeksamen), må du vente til neste gang ordinær eksamen blir holdt. Hvilke konsekvenser ventetiden får for din studieprogresjon avhenger av hvilket studie du går på. Ta kontakt med fakultetet ditt hvis du har spørsmål om dette.

Følgelig, hva skjer hvis man stryker på eksamen høyskolen kristiania?

Kontinuasjonseksamen gjennomføres for studenter som ikke har bestått eksamen eller vil forbedre karakter. For kontinuasjonseksamen belastes studenten med en avgift, for utsatt eksamen er det kostnadsfritt. Påmelding for aktive studenter gjøres via StudentWeb, og er bindende når fristen er ute. Så, hvordan levere eksamen på inspera? Hvordan levere inn en besvarelse i Inspera:

  1. Logg på Inspera med Feide for å finne oppgavesettet.
  2. Besvar oppgaven i et worddokument på din egen maskin.
  3. Åpne prøven og velg Last opp fil.
  4. Du kan laste opp besvarelsen din flere ganger.
  5. Besvarelsen blir automatisk levert når fristen for innlevering er omme.

Skal man skrive navn på eksamen?

Du kan ikke skrive ditt eget navn eller navn på skole eller lignende på oppgaven som kan identifisere besvarelsen. Det er svært viktig at du bruker korrekt kandidatnummer. Kandidatnummer og studentnummer er ikke det samme.

By Vetter Fresch

Hvor finner jeg min Apple-ID? :: Når er E39 ferdig?
Nyttige lenker