Hjem > H > Hvor Lenge Varer Dnb Supertilbud?

Hvor lenge varer DNB supertilbud?

Banken har fram til 2022 gitt Supertilbud til kunder som allerede har kredittkort, og som tilfredsstiller bankens krav til kredittsjekk. De aller fleste av bankens kunder har også betalt tilbake pengene før rentene løper.

Les mer

Ta dette i betraktning, når er neste dnb supertilbud?

Tråd i 'Kredittkort, leiebil og andre bonusprogrammer' startet av Upsaker, . Hvem betaler for DNB supertilbud? I helgen smeller DNB til med nye «Supertilbud». Opptil 25 % rabatt for alle som betaler med deres kredittkort. Tilbudet gjelder blant annet alle varer på Clas Ohlson og Follestad.

Hva er Plusskunde DNB?

DNB Pluss er kundeprogrammet for deg som har plusskort. Tidligere het kundeprogrammet Leve og dette kan fortsatt vises på enkelte steder på dnb.no, mobilbank og i nettbanken din. Vi jobber med å endre dette fortløpende. Med DNB Pluss får du mange gode fordeler og unike opplevelser for deg og familien din. Hvor mye koster dnb Mastercard?

Årsgebyr0 kr
Minibankuttak i annen bank utenfor åpningstid40 kr + 1,00%
Gebyr ved overføring av penger fra kredittkortkonto0 kr
Valutapåslag ved uttak/betaling i utland1,99%
Kontantuttak i utlandet40 kr + 1,00%

Hvordan bli saga kunde i dnb?

Du må oppfylle ett av disse kriteriene:

  1. Har inntekt høyere enn 1.000.000 kroner.
  2. Samlet husstandsinntekt høyere 1.500.000 kroner.
  3. Investerbar formue over 2.000.000 kroner.
Angående dette, hva er en pluss kunde? En plusskunde er en nettkunde som både bruker og produserer elektrisitet. Plusskunder betaler ikke fastledd for innmating og kan måle og avregne innmating og uttak i et felles målepunkt.

Hva er pluss brukskonto DNB?

Unikt kundeprogram

Du blir med i et kundeprogram som består av: Fordeler og rabatter hos kjente aktører. Gode tilbud på opplevelser og aktiviteter. Inntil 25 % rabatt på forsikring.
Hva er DNB Private Banking? Som Private Banking-kunde slipper du å vente når du trenger hjelp til noe. Vi prioriterer dine saker. Du blir prioritert på telefon 915 04800 og chat i nettbanken. Vi har åpent alle dager, hele året.

Så, hvor mye koster det å bruke mastercard?

Fordeler med Mastercard

Koster 10 kr/mnd. Du har flere rettigheter når du betaler med kredittkortet enn med et vanlig bankkort. Egenandelsforsikring på leiebil, og opptil 20% rabatt på leiebil fra AVIS. Reise- og avbestillingsforsikring når du betaler med kredittkortet.

By Kloster

Hva koster Mastercard for butikken? :: Når dekker staten strøm?
Nyttige lenker