Hjem > H > Hvor Mye Penger Er Det Vanlig Å Bruke I Måneden?

Hvor mye penger er det vanlig å bruke i måneden?

I følge referansebudsjettet til Statens institutt for forbruksforskning (SIFO), som viser alminnelige forbruksutgifter for ulike typer hushold, skal det holde med 6800 kroner i måneden til mat, drikke, husholdningsartikler og andre dagligvarer for en familie på to voksne og to små barn.

Les mer

Også, hvor mye penger er normalt å bruke på mat i mnd for 2 pers?

Mat og drikkeKlær og sko
11 260500
21 720640
31 720640
4-51 720640
Man kan også spørre hva er et normalt budsjett? SIFO regner med at budsjettet er likt både for kvinner og for menn. Og relativt likt basert på alder. Det er normalt å bruke rett over 3 000 kr i måneden på husholdningsspesifikke utgifter som mediebruk, møbler og husholdningsartikler.

Hvor mye bruker en familie på mat i måneden?

Dette er veldig individuelt, men dersom man ser på tall fra SIFO (Forbruksforskningsinstituttet SIFO), som er et referansebudsjett, vil en familie med to voksne (i alderen 31-50 år) og et barn på ett år ha en månedlig utgift til mat og drikke på 8020 kroner. Folk spør også hvor mye penger er det vanlig å ha? De fleste har penger i banken

Gjennomsnittet for alle som er omfattet av statistikken er faktisk hele 270 700 kroner i totale bankinnskudd.

Hva er vanlige utgifter?

Typiske faste utgifter er husleie, elektrisitet, vann, varme, abonnementer og forsikringer. Husk at renter og avdrag på lån også går under faste utgifter. Dette er viktig å få med i budsjettet, så du har satt av nok penger til å betale gjelden din. Derav, hvor mye skal en person bruke på mat? Kalkulator fra SIFO

Ifølge SIFOs referansebudsjett skal en barnefamilie kunne klare seg med 8700 kroner.

Hvordan leve på studentbudsjett?

Ditt studentbudsjett

– Start med å kartlegge de faste utgiftene dine som bo, transport, mobiltelefon, strøm, internett, semesteravgift og eventuelt treningsabonnement. List opp alle utgiftene under inntekten din og sjekk hvor mye som er igjen når du har trukket de fra inntekten din, sier Sandmæl.
Hvor stor del av inntekten går til mat? 11 prosent av inntekten vår går med til å handle mat, ifølge SSB. Det er under gjennomsnittet for den gjengse europeer. Ifølge Eurostat var det bare Tyskland, Østerrike, Irland, Luxembourg og UK som brukte en mindre andel av sin lønn på mat og drikke.

Hva er et årsbudsjett?

Et budsjett er en oppstilling av hva en virksomhet forventer å få i inntekter og kostnader for en gitt periode, som for eksempel et regnskapsår. Et budsjett sier også noe om en virksomhets planer, og kan derfor sies å være et planlagt regnskap for en kommende periode.

By Birecree

Hvor mye penger bruker en person i året? :: Hva koster det å ta drone sertifikat?
Nyttige lenker